Antena Căutare

Zeci de răniţi în Cehia, într-o coliziune la Cesky Brod între un tren de persoane şi un tren poştal staţionat

Zeci de persoane au fost rănite - inclusiv patru grav - într-o coliziune, marţi seara, între un tren de pasageri şi unul poştal, staţionat, în apropiere de Praga, a anunţat salvarea, relatează AFP.

”Am preluat patru persoane cu răni grave şi le-am tarnsportat la spitale din Praga”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a serviciilor regionale de urgenţă, Petra Effenbergerova.

Două elicoptere au fost trimise la intervenţie, a anunţat ea.

”Am acordat îngrijiri unui număr de 29 de persoane rănite mai uşor”, adăugând că răniţii erau de asemenea conduşi la spital, precizând că niciun mort nu a fost raportat imediat.

Accidentul a avut loc imediat după ora locală 19.30 (, ora României), în apropiere de oraşul Cesky Brod, situat la 30 de kilometri est de Praga.

Sursa : news.ro

Un suspect arestat la Sarpsborg, în sudul Norvegiei, în urma unui atac cu arma albă soldat cu o moartă şi două rănite... Ce au în comun persoanele care mor de COVID-19. Un om de știință, descoperire înfiorătoare: „Este foarte clar!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x