Antena Căutare

A cheltuit sute de dolari ca să își opereze peștișorul auriu. Medic: „Cel mai greu a fost să îl anesteziez pe Bubbles”

Un bărbat din Australia a cheltuit sute de dolari pentru a-și salva peștele Koi auriu, în vârstă de opt ani, după ce acesta a dezvoltat o tumoare la stomac.

Un bărbat din Australia a cheltuit sute de dolari pentru a-și salva peștele Koi auriu, în vârstă de opt ani, după ce acesta a dezvoltat o tumoare la stomac.

Bărbatul, Michael Dare, a plătit 30 de dolari pentru peștele Bubbles, în urmă cu opt ani, și l-a ținut într-un acvariu aflat la biroul lui. Bărbatul are propria lui clinică de acupunctură.

În urmă cu șase luni, Michael Dare a observat că Bubbles a dezvoltat o tumoare la stomac. Bărbatul a început să se îngrijoreze când a văzut că tumoarea peștelui creștea, în timp.

Michael Dare a decis să încerce să îl salveze pe Bubbles, apelând la ajutorul unui medic veterinar.

Bărbatul a fost surprins să afle că medicul veterinar la care a ajuns, Ingrid Danylyk-Huisman, a mai tratat astfel de pești anterior.

„Devine o specializare în medicina veterinară”, a spus ea.

Medicul a mai spus că operația de înlăturare a tumorii externe a peștelui Bubbles a fost banală. Însă, anestezierea lui Bubbles a fost dificilă, mai ales că a trebuit să fie făcută sub apă.

„Anestezierea lor este destul de dificilă. Riscul de a le administra prea mult este foarte mare”, a spus medicul veterinar.

Operația a durat 10 minute. După ce a încheiat intervenția chirurgicală, medicul veterinar Ingrid Danylyk-Huisman l-a pus pe Bubbles întrr-un acvariu cu apă proaspătă.

Bubbles a supraviețuit intervenției chirurgicale, fără complicații, iar Michael Dare, care a cheltuit 300 de dolari pentru a-și salva peștelee Koi auriu, a spus că este bucuros să îl aibă din nou alături de el.

„Dacă putem alege între a ajuta și a distruge, prefer să ajut”, a spus Michael Dare.

Peștele Koi auriu Bubbles poat trăi mai mult decât o pisică sau un câine.

Adevărul despre visele repetitive! Lorena Diaconescu, psiholog: ”Există o problemă în viața noastră!”... Părinții au văzut ceva suspect la mormântul fiului lor, așa că au montat o cameră video! Imaginile i-au șocat | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x