Antena Căutare

A fost concediată în ziua în care a obținut jobul! Uite cum a reușit această tânără să facă tot internetul să râdă de ea!

O tânără din Marea Britanie a reușit să stârnească amuzamentul tuturor de pe internet atunci când a doborât un adevărat record de angajare.

O tânără din Marea Britanie a reușit să stârnească amuzamentul tuturor de pe internet atunci când a doborât un adevărat record de angajare.

Spre deosebire de alții, tânăra nu a părut atât de fericită că a fost angajată. A postat pe Twitter un mesaj destul de ironic, în care anunța că va începe a doua zi un „job afurisit”.

Dar ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Angajatorul i-a răspuns pe Twitter că nu va mai începe niciun job afurisit, căci tocmai a fost concediată. Mai mult decât atât, acesta i-a urat „succes cu viața fără bani și fără job”.

Tânăra a făcut haz de necaz și și-a anunțat prietenii de pe rețeaua de socializare că tocmai a fost concediată online. Aici a început amuzamentul tuturor. Unii au râs că a doborât un record, fiind prima angajată concediată înainte de a fi lucrat. Altora nu le-a venit să creadă cum șeful a prins-o pe nemulțumita angajată.

Povestea ei a devenit, în scurt timp, virală în toată lumea.

N-ai fi crezut că aşa ceva este posibil! Cum arată cea mai bătrână pisică din lume! ATENŢIE, are 121 de ANI!... Cel mai scump tablou din lume, echivalentul a peste 850 de mii de salarii medii din România. Cum arată capodopera de 300...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x