Antena Căutare

A fost scos din casă cu mănuși și măști de gaze: Bărbatul de 170 de kilograme a stat îngropat în cutii de pizza vreme de cinci ani

Povestea sa e îngrozitoare. Unii ar spune că și-a făcut-o cu mâna lui, alții că a fost marginalizat și din acest motiv a ajuns să trăiască în gunoaie.

A fost scos din casă cu mănuși și măști de gaze: Bărbatul de 170 de kilograme a stat îngropat în cutii de pizza vreme de cinci ani Galerie
| click.ro

Povestea sa e îngrozitoare. Unii ar spune că și-a făcut-o cu mâna lui, alții că a fost marginalizat și din acest motiv a ajuns să trăiască în gunoaie.

Un bărbat din Nurtigen, Germania a fost scos din casa din care nu mai ieșire de ani buni cu ajutorul pompierilor. Omul de 65 de ani, care cântărește 170 de kilograme se izolase complet și supraviețuia doar cu ajutorul hranei pe care și-o comanda la domiciliu.

În momentul în care au ajuns la locuinta sa, pompierii au găsit o mizerie de nedescris, fiind nevoiți să poarte măști de gaze. Pe bărbat l-au găsit îngropat în cutii de pizza, muradar din cap până-n picioare, într-un miros greu de descris, scrie dailymail.co.uk.

Bolnavul nu se mai spălase de cinci ani, nu se ridica din pat şi era înconjurat de recipiente de mâncare pline de viermi. "Am intrat în gunoaie până la genunchi, în casă. Peste tot erau viermi. Mirosul nu poate fi descris", a declarat unul dintre pompierii care au participat la misiunea de salvare a bătrânului.

Dumnezeule, ce oameni!!! Ne întoarcem în urmă cu mii de ani!? A fost arsă de VIE, pentru că ar fi "VRĂJITOARE"... Nu are niciun ban dar reuşeşte să fie la modă cu haine din gunoaie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x