Antena Căutare

A ÎNVIAT cu un SĂRUT! O mamă și-a readus fetița la viață după ce a sărutat-o de ADIO

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente cumplite când a fost ’’obligată’’ să-și deconecteze fetița de la aparate. Dar o minune i-a schimat viața.

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente cumplite când a fost ’’obligată’’ să-și deconecteze fetița de la aparate. Dar o minune i-a schimat viața.

La doar 14 luni, Alice a fost dusă de urgență la spital pentru că suferea de o formă gravă de meningită. A intrat în comă după ce rinichii i-au cedat și era ținută în viață doar de aparate. După ce au așteptat luni întregi ca fetița să-și revină, medicii au anunțat-o pe mama îndurerată că șansele de supraviețuire ale lui Alice sunt aproape de zero și că ar fi mai bine să o deconecteze de la aparate.

Cu sufletul sângerând de durere, femeia își lua rămas bun de la singurul ei copil, a luat-o în brațe și a sărutat-o pe frunte pentru ultima oară, spotindu-i la ureche cât de mult o iubește.

În acel moment, a avut loc o minune de care medicii au rămas uimiți. Alice a deschis ochii și începea să prindă culoare în obraji. Medicii au ținut-o sub supraveghere, au deconectat-o de la aparate și au rămas șocați când au văzut că micuța respiră singură.

‘’E un miracol de la Dumnezeu’’ atât a mai putut spune mama îngenuncheată. Când toată lumea se aștepta să moară, fetița’’ a înviat cu un sărut’’, iar astăzi la doi ani după întâmplare Alice este mai sănătoasă și fericită ca oricând.


Sursa: Daily Mail

Şi-a pierdut căsnicia din cauza... mirosului! Un accident grav i-a schimbat radical viaţa unei femei din Anglia... Imagini GREU DE PRIVIT! O fetiţă acoperită cu PĂR de PISICĂ a semănat groază în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x