Antena Căutare

A murit „părintele” Nutella, Michele Ferrero, cel mai bogat om din Italia! Povestea din spatele succesului uriaş

Michele Ferrero, cel mai bogat om din Italia, a încetat din viață sâmbătă, la domiciliul său din Monte Carlo. Avea 89 de ani și era bolnav de mai multe luni.

Michele Ferrero, cel mai bogat om din Italia, a încetat din viață sâmbătă, la domiciliul său din Monte Carlo. Avea 89 de ani și era bolnav de mai multe luni.

Averea sa este estimată la 23,4 miliarde de dolari, fiind pe locul al 30-lea în clasamentul bogaților lumii, potrivit Forbes.

El era patronul companiei Ferrero Group, pe care, împreună cu fratele, o moștenise de la tatăl său în 1957 și a făcut-o celebră în toată lumea prin patru produse devenite extrem de populare: Nutella, ciocolata Kinder, bomboanele Ferrero Rocher și Tic Tac.

Tatăl lui Michele, Pietro, a pus bazele companiei la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, după ce a deschis un laborator pentru produsele de patiserie ale soției. El mai deținea brandurile Nutella, Mon Chéri, Kinder Chocolate, Ferrero Rocher, Tic Tacs și Kinder Eggs.

CITEŞTE AICI o poveste interesantă!

Atenţie! Urmează o perioadă cu schimbări importante în relaţie! Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16 - 22 februarie,... Atenţie, imagini şocante! El e cel mai inconştient şofer! A făcut o manevră greşită şi asta l-a costat scump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x