Antena Căutare

A pus o FOTOGRAFIE pe Facebook şi imediat a fost ARESTATĂ! Greşeala uriaşă făcută de această femeie

Avea impresia că viaţa ei este perfectă şi că nimic nu i se poate întâmplă, dar iată că s-a înşelat amarnic! O femeie din Marea Britanie a fost arestat în urma unei fotografii publicate pe Facebook

Avea impresia că viaţa ei este perfectă şi că nimic nu i se poate întâmplă, dar iată că s-a înşelat amarnic! O femeie din Marea Britanie a fost arestat în urma unei fotografii publicate pe Facebook.

Timp de nouă ani, Wendy Cooper a fost ajutată de stat pentru a-şi putea întreţine copiii. Mai precis, a primit în toată această perioadă aproape 60.000 de lire sterline.

N-ar fi fost niciun fel de problemă dacă aceasta nu păcălea constant autorităţile. Femeia de 44 de ani declara pe propria răspunde că este necăsătorită şi că n-are niciun alt serviciu din care să poată câştiga bani pentru a-şi hrăni şi educa pruncii.

Adevărul avea să iasă la iveală pe Facebook, acolo unde Wendy a publicat o fotografie de la nunta sa! Mai mult, după ce au aflat că e căsătorită, anchetatorii au descoperit că aceasta avea CINCI JOBURI de unde primea salarii frumuşele.

Pentru că a minţit timp de nouă ani, englezoaica a fost trimisă în spatele gratiilor, acolo unde îşi aşteaptă condamnarea!

VIDEO: Imaginile astea îți vor da FIORI! Nori apocaliptici au fost surprinși în timpul unei tornade... FOTO: MAMA asta a ŞOCAT pe toată lumea! Ce a putut să-i facă propriului BEBELUŞ e inimaginabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x