Antena Căutare

Anunț amenințător pentru jurnaliști! Vor fi înlocuiți de...ROBOȚI!

Roboții amenință viitorul jurnaliștilor. O ultimă invenție, publicată de "Los Angeles Times" prezintă primul articol scris de un robot și asta doar în trei minute.

Roboții amenință viitorul jurnaliștilor. O ultimă invenție, publicată de "Los Angeles Times" prezintă primul articol scris de un robot și asta doar în trei minute.


"Robo-jurnalistul" a scris primul său articol despre o alertă în legătură cu producerea unui seism care a avut loc în California. Chiar dacă anunțul a stârnit panică printre jurnaliști, specialiștii spun că roboții nu reprezintă o amenințare la munca ziariștilor.


"Un cutremur de pământ cu o magnitudine de 4.7 grade pe scara Richter a fost raportat luni, la opt kilometri de Westwood, California, după cum arată biroul geologic SUA. Seismul s-a produs la ora 6.25, la o adâncime de 5 mile, iar epicentrul s-a situat la 6 mile de Beberly Hills, 7 mile de Universal City, 7 mile de Santa Monica și 348 mile de Scramento. În ultimele zece zile nu a fost înregistrat niciun cutremur mai mare de 3 grade pe scara Richter", este articolul semnat de robot.

Sursa: Slate.fr

A murit în timp ce făcea dragoste cu soția sa! Ultimele cuvinte te lasă MUT!... În timp ce se afla în arest, un hoţ le-a făcut poliţiştilor o farsă cu... pizza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x