Antena Căutare

Apa de ploaie, înlocuită cu alcoolul. A fost inventat norul din care plouă cu picături de tequila

Credeai că norii sunt apa de ploaie? Nicidecum. Mai nou, tequila a luat locul substanţei fără d ecare nu se poate trăi. H2o s-a transformat într-un dintre cele mai cunoscute băuturile alcoolice.

Credeai că norii sunt apa de ploaie? Nicidecum. Mai nou, tequila a luat locul substanţei fără de care nu se poate trăi. H2o s-a transformat într-un dintre cele mai cunoscute băuturile alcoolice.

Norul de tequila despre care vorbim face parte din instalaţia prezentată în cadrul galeriei de artă Urban Spree din Berlin, fiind realizat de o agenţie de publicitate din Mexic.

În martie, vremea din Germania este ploioasă. Astfel, prin intermediul instalaţiei, se doreşte încurajarea locuitorilor din Berlin să meargă în vacanţă în Mexic.

"Minunea" a fost realizată cu ajutorul umidificatoarelor specializate, care vibrază băutura la o frecvenţă ultrasonică, transformând-o în ceața asemănătoare unui nor, scrie descoperă.ro. Aceasta se condensează formându-se picăturile mult dorite de tequila.

Clientul cu haine sărace s-a dus să comande mâncare, dar a fost refuzat! În scurt timp, tânărul le-a dat tuturor o lecți... Gafa anului de la Oscar s-a repetat cel mai ironic mod! Urale și aplauze în sală: ”Premiul merge la... Emma Stone și LaL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x