Antena Căutare

Boc si-a luat tableta iPad

Premierul Emil Boc si-a cumparat o tableta iPad pe care lucreaza la Guvern si pe care o foloseste pentru a-si pregati discursurile si raspunsurile la intrebarile jurnalistilor.

Gadget-ul s-a dovedit a fi folositor si marti, in Parlament, cand premierul si-a consultat de mai multe ori iPad-ul inainte de a-si asuma Legea Salarizarii.

Apropiatii lui Emil Boc au confirmat pentru Mediafax ca premierul a fost cel care si-a cumparat iPad-ul si ca il foloseste mai ales in sedintele Executivului. Pretul unui asemena gadget porneste de la 2.200 de lei si poate ajunge si pana la 4.000 de lei.

IPad a fost cel mai asteptat gadget mondial al anului 2010, tableta Apple tinand capul de afis al zonei IT prin calitatile si functiile sale.

Foto: usfst.com

Studiu: Creierul invata un cuvant nou in mai putin de 15 minute... FOTO! Record mondial: 390 autobuze Hyundai aliniate pe o autostrada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x