Antena Căutare

Bolnavii de coronavirus, duși de medici, cu tot cu paturi, să vadă marea. Imagini emoționante în Spania

Imagini cu bolnavii de coronavirus din Barcelona, scoși pe faleză, pentru a vedea marea, au emoționat o lume întreagă. Medicii din Spania au decis să facă acest gest, într-un program de umanizare a secției de terapie intensivă.

Pentru recuperarea lor mai rapidă, bolnavii de Covid-19 sunt duși, cu tot cu paturi, lângă mare.

Doctorii spanioli spun că totul face parte dintr-un program de umanizare a secției de terapie intensivă. Guvernul spaniol a început un program de relaxare treptată a restricțiilor impuse de pandemie.

Spania nu a înregistrat niciun deces cauzat de coronavirus, în ultimele 48 de ore

Parlamentul spaniol a votat miercuri o ultimă prelungire, până la 21 iunie, a stării de alertă pentru a permite lupta împotriva pandemiei, la solicitarea prim-ministrului Pedro Sanchez, care a presat opoziţia să nu cedeze "veninului urii" ca în SUA.

Citește și:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a reluat testările clinice pe hidroxiclorochină

Această măsură de excepţie va fi ridicată pe 21 iunie şi premierul Pedro Sanchez speră să restabilească libertatea de circulaţie în toată ţara până la 1 iulie, dată la care intenţionează să-i primească pe turiştii străini.

„Pursuit As Happiness”, povestire necunoscută a lui Hemingway, a fost publicată pentru prima dată... Credea că avea căsnicia perfectă, însă secretul cumplit al soțului ei a ieșit la iveală: „Bună, eu sunt cealaltă soție a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x