Antena Căutare

Bomba calorica in Marea Britanie: Burgerul de 25.000 calorii, testul suprem pentru gurmanzi

De data aceasta, britanicii sunt amenintati de o bomba calorica. Proprietarii unui pub londonez au introdus un nou sandvis in meniu: burgerul de 25.000 de calorii, o adevarata provocare pentru gurmanzi.

Meniul zilnic al unui om care incearca sa duca o viata sanatoasa trebuie sa contina in jur de 2000 de calorii. In aceste conditii, noua oferta a unui pub din Marea Britanie poate deveni un real pericol pentru clientii localului.

Burgerul de 25.000 calorii si 11 kilograme este opera gastronomica a doi bucatari excentric care incearca sa isi puna pe picioare afacerea testand limitele pasionatilor de fast-food. Sandvisul contine 2 kilograme de branza, 500 grame de salata si 20 de felii de rosii, pe langa carnea de vita folosita.

Vezi editia integrala Observator pe Antena Play!

foto: Instagram

VIDEO! Incape intr-o cutie patrata de 50 centimetri: Zlata, cea mai flexibila femeie din lume... Bizar: Facebook isi rasplateste fanele cu o linie de... lacuri de unghii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x