Antena Căutare

Ca de Dragobete! Detectorul de minciuni îți poate spune cât de real este SĂRUTUL dintre îndrăgostiți! L-au testat încă din 1939

Se cheamă ”Postometru”, a fost inventat de criminalistul Roy Post și era folosit de polițiștii americani pentru a-i demasca mai repede pe infractorii mincinoși

Se cheamă ”Postometru”, a fost inventat de criminalistul Roy Post și era folosit de polițiștii americani pentru a-i demasca mai repede pe infractorii mincinoși. Ce legătură are asta cu Dragobete? Haideți să ne concentrăm puțin.

În 1939, anul în care l-a adus pe piață, Roy Post avea nevoie de câteva teste. A încercat falși pungași, dar cea mai tare idee i-a venit abia pe urmă. Ca să dovedească exact că aparatul funcționează de minune, acesta a apelat la săruturi.

Sentimentele sunt puternice, iar emoția ne trădează. Un sărut dintre două persoane este singurul moment în care nu ne putem controla”, spunea Post la acea vreme.

Ce-a făcut? Hai că nu e greu! Între încercările cu întrebări încuietoare, au fost aduși un bărbat și-o femeie. I-au conectat și i-au rugat să se sărute. Mai că erau să dea ”Postometrul” peste cap. Semn bun, căci dacă acul se îndreaptă spre valori mari înseamnă că există emoție. Dar asta e valabil doar la acest test, pentru că, în cazuri oficiale, emoția este tradusă prin minciună!

Mai mult, Roy Post a rugat și două femei să se sărute. Rezultatul? ”Este singurul test la care acul aparatului nici măcar nu s-a mișcat. Un gest fără sens”.

Sigur, de-atunci lucrurile s-au mai schimbat, iar îndrăgostiții nu-și mai testează iubirea la aparat. Sărutul îl leagă de fluturii din stomac, iar lipsa ”chimiei” e dată de sindromul ”ochilor deschiși”. Fetele ar spune că nu există pasiune, bărbații s-ar apăra spunând că au vrut să admire frumusețea partenerei într-un asemenea moment.

La mulți ani, îndrăgostiților! Și multă grijă la sărutări...

VIDEO: Îţi stă inima în loc! Ce se întâmplă atunci când o femeie stă în mijlocul unei haite de lupi! Sigur nu te aştepta... Pare o poză cu doi câini, dar imaginea ascunde un secret uimitor! Te uiţi minute în şir şi tot nu îţi vine să crezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x