Antena Căutare

Cât cere o menajeră topless pentru a face curățenie două ore. Tânăra taxează scump serviciile sale exclusiviste

O menajeră topless le-a povestit internauților cum arată pentru ea o zi de muncă. Utilizatorii au rămas fără cuvinte când au aflat cât câștigă în doar două ore pentru serviciile exclusiviste.

colaj foto menajera costum de baie
O menajeră topless le-a dezvăluit internauților cât câștigă pentru două ore de curățenie | Capturi TikTok

În timp ce tot mai mulți oameni apelează la serviciile unei menajere care să le facă curățenie în casă, această tânără s-a gândit să condimenteze puțin lucrurile. Ca orie altă menajeră, Sami face curățenie în casele clienților, dar că serviciile ei sunt puțin mai scumpe, având în vedere că face totul topless.

Întrebată adesea cât câștigă pentru job-ul neobișnuit, tânăra deja cunoscută în mediul online, a vorbit fără rețineri despre tarifele pe care le percepe.

Citește și: O menajeră româncă ce a furat din casa în care lucra vrea să o dea în judecată pe proprietara păgubită: „Daunele mele unde sunt?”

Cât câștigă o menajeră topless. Clienții plătesc scump pentru două ore de curățenie

Sami, o tânără din SUA, și-a dus locul de muncă la alt nivel. Tânăra este o menjeră topless și după cum îi spune și numele, face curâțenie fără haine în schimbul unor sume de bani piperate.

Fata nu se ferește să vorbească despre job-ul ei și chiar le poveste urmăritorilor ei din mediul online, diverse situații prin care trece la muncă. Astfel, aceasta a dezvăluit recent cât cere pentru două ore de curățenie topless.

„Sunt o menajeră topless, așa că le curăț casa topless timp de două ore”, spunea Sammi într-un videoclipul postat în anul trecut, care a adunat de atunci aproape 2 milioane de aprecieri.

Însă dincolo de imaginația bogată, Sammi a pus capăt speculațiilor explicând cum arată o zi de muncă din viața ei. De asemenea, a dezvăluit și câți bani primește pentru a face curățenie fără haine.

Sammi a explicat că, pentru respectiva tură, a ajuns la casa clientului ei la ora 5 dimineața, pentru că era singurul moment al zilei în care acesta era disponibil. „Acest client este un medic care lucrează toată noaptea și doarme toată ziua”, a explicat Sammi înainte a adăuga că acest client îi oferă adesea un bacșiș foarte generos, suma atingând la un moment dat 1.600 de dolari pentru doar două ore de curățenie.

În total, ea a câștigat 7.350 de dolari într-o singură zi, din care 2.205 de dolari merg la agentul ei de securitate, care i se alătură în fiecare locație pentru a o păzi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să îi facă un șef angajatei sale după ce ea a primit un bacșiș uriaș. Bucuria chelneriței s-a transformat în coșmar

Totuși, pentru mulți, să câștige 5.145 de dolari într-o singură zi este doar un vis frumos, iar internauții s-au arătat surprinși în comentarii.

„Ea câștigă de la prima ei tură cât fac eu în 2 săptămâni... Cred că trebuie să-mi schimb profesia”, a remarcat un utilizator.

Un altul a fost uimit de cât de scumpe sunt astfel de servicii: „Nu pot să cred că oamenii ar plăti chiar atât de mult!”

Văzând comentariile, menajera topless a ținut să mai precizeze că pentru suma uriașă, lucrează câte 12 ore pe zi. „Am lucrat timp de 12 ore pe zi, dar nu mă plâng!. Nu știu cu adevărat vreo altă slujbă în care să poți lucra atât de multe ore și să faci atât de mulți bani”, a mai adăugat ea.

Femeia cu forme demne de Cartea Recordurilor. Cum arată de la spate tânăra cu talie de viespe și cel mai mare posterior... Ce și-a permis un român să facă în grădina blocului său. Imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x