Antena Căutare

Caz HALUCINANT! NU TE UITA dacă ai probleme cardiace! A mutilat un iepuraș și a postat pe un cont de socializare imagini TERIFIANTE!

Rămâi oripilat când vezi ce a putut face o scriitoare celebră cu un biet iepuraș. Jeanette Winterson din Marea Britanie a povestit pe un site de socializare cum un iepuraș i-a mâncat pătrunjelul din grădină. Gestul ei însă a atras ura fanilor și criticile a mii de oameni.

Rămâi oripilat când vezi ce a putut face o scriitoare celebră cu un biet iepuraș. Jeanette Winterson din Marea Britanie a povestit pe un site de socializare cum un iepuraș i-a mâncat pătrunjelul din grădină. Răzbunarea a fost cruntă. Gestul pe care aceasta l-a făcut a atras ura fanilor și criticile a mii de oameni.

Scriitoarea a postat pe Twiter imagini cu iepurele mort, plin de sânge și sfâșiat pe tocător. Mai mult de atât, a ținut să arate cum l-a gătit și cum și-a hrănit pisica cu măruntaiele urecheatului.

’Ne-ai dezamăgit”, “Pisica are o scuză, dar tu nu ai niciuna”, “Scârbos”, au fost doar câteva din mesajele fanilor .

Vezi imagini cutremurătoare AICI!

Cum să nu te doară sufletul? Un tânăr s-a urcat pe o maşină de 250.000 de euro! Reacţia proprietarului... Rețeta Elixirului Vieții! Ai lua așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x