Antena Căutare

Caz ȘOCANT! Ce au făcut elevii unei facultăți cu 100 de CREIERE UMANE!

O universitate se confruntă cu o mare dilemă. Se pare că din colecția facultății lipsesc aproximativ o sută de creiere umane.

O universitate se confruntă cu o mare dilemă. Se pare că din colecția facultății lipsesc aproximativ o sută de creiere umane.

Universitatea din Texas a reușit să devină subiect de discuție pentru toți atunci când reprezentanții instituției au constatat cu stupoare lipsa celor o sută de creiere. Acestea erau păstrate în subsolul universității. Recent, cadrele didactice au observat lipsa pieselor de colecție și au deschis o anchetă în acest sens.

Cel mai probabil, creierele au fost luate de elevi pentru a le păstra acasă sau pentru a le folosi cu ocazia petrecerii de Halloween.

VIDEO: Mamăăă, ce mişcări! A oferit un dans incendiar la bară, în autobuz, în văzul tuturor! Călătorii au privit-o uluiţ... FOTO! Gestul XXX făcut de propriul BUNIC! Fără pic de rușine, NEPOATA a pus poza pe INTERNET...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x