Antena Căutare

Ce a găsit o gravidă în supa de la restaurantul chinezesc: ”Te plătim ca să avortezi!”

Mâncarea chinezească este mareu surprinzătoare sau așa spun marii amatori ai restaurantelor de profil. O surpriză în sensul negativ al cuvântului avea să o descopere o gravidă care și-a comandat o supă la unul dintre cele mai faimoase localuri din China.

Ce a găsit o gravidă în supa de la restaurantul chinezesc: ”Te plătim ca să avortezi!” Galerie
sobolan in supa

Mâncarea chinezească este mereu surprinzătoare - sau așa spun marii amatori ai restaurantelor de profil. O surpriză în sensul negativ însă al cuvântului avea să o descopere o gravidă, care și-a comandat o supă la unul dintre cele mai faimoase localuri din China.

O gravidă a descoperit un șobolan mort în supa pe care o comandase la restaurantul unde o invitase partenerul ei. Oribila descoperire a pus în pericol sănătatea, atât a ei, cât și a copilului. Da, știm că în China se mănâncă orice, doar că o astfel de explicație nu a mers la cuplul neobișnuit cu astfel de ”extravaganțe”.

Deși ceruse doar o supă simplă, pe care, probabil, o mai comandase ne *n ori, aceasta a venit și cu un mic... ”bonus” din partea casei pentru clienții fideli.

Oriplilați, atât femeia, cât și soțul ei, au cerut să discute cu patronul restaurantului. Explicația acestuia a fost cât se poate de halucinantă: ”Nu-ți face griji pentru copil. Îți dăm bani ca să avortezi! 3000 de dolari sunt suficienți?!”, - încearcă să se târguiască omul de afaceri pentru a aplana potențialul conflict, potrivit reclamațiilor viitorului tată.

Ce a găsit o gravidă în supa de la restaurantul chinezesc: ”Te plătim ca să avortezi!”

Și dacă ”oferta” vi se pare nebunească, ei bine, la o a doua gândire, își poate găsi o .... justificare, iar afaceristul... tot afacerist rămâne: În China, și fetușii de om se mănâncă, și chiar sunt considerați o mare ”delicatesă!”....

sursa: dailymail

Pedeapsă DURĂ din cauza unui filmuleț “ofensator”! Un bărbat a fost arestat pentru că lua micul dejun cu o colegă de ser... Momentul bizar în care o mamă însărcinată pentru a doua oară își surprinde fiica de patru ani prefăcându-se că naște! Im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x