Antena Căutare

Ce a putut să găsească o femeie în aluatul de plăcintă cumpărat de la un celebru supermarket. Imaginile au devenit virale

O femeie a cumpărat un pachet un pachet de aluat gata făcut pentru plăcintă, însă a fost de-a dreptul revoltată atunci când a văzut peste ce a putut să dea.

mainile unei persoane care tine un aluat de placinta Galerie
Când a văzut ce se afla în aluatul de plăcintă, femeii nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia

O femeie a fost mai mult decât revoltată atunci când a deschis un pachet cu aluat de plăcintă, cumpărat dintr-un celebru supermarket. A pozat totul și imaginile au ajuns pe internet, stârnind un val puternic de reacții.

Ce a găsit o femeie în pachetul cu aluat de plăcintă, cumpărat dintr-un supermarket celebru

Atunci când vrei să pregătești o plăcintă dulce sau sărată, și totuși nu ai timp sau pur și simplu nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie, o soluție extrem de utilă este aceea de a folosi aluat gata făcut, ce se găsește în mai toate marile magazine. Simplu și rapid, acesta te ajută să faci plăcinta dorită fără prea multe bătăi de cap.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

Totuși, pentru o femeie din Canley, West Midlands (Marea Britanie), un simplu pachet de aluat de plăcintă cumpărat de la un celebru supermarket local s-a transformat într-un real motiv de revoltă.

Femeia se pregătea să gătească o rețetă și, când aluatul s-a decongelat, aceasta a deschis ambalajul și a întins foile pe masă.

Citește și: Plăcinta ciobanului sau Shepherd’s pie. Rețetă din bucătăria englezească

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I s-a părut că vede ceva pe una dintre laturi și, dornică să înțeleagă despre ce este vorba, femeia s-a uitat mai atent. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit peste ce a putut să dea, de fapt. Pe aluat era prins un păianjen, lucru ce a revoltat-o din plin pe mama care voia să gătească.

Citește și: 3 rețete din aluat congelat pe care să le încerci când nu știi ce să mai gătești

„M-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu observam asta și îi dădeam copilului să mănânce. Puteam să îi dau copilului, are doar un an, este de-a dreptul dezgustător. În mod evident, el nu înțelege ce se întâmplă, dar dacă îi dădeam din greșeală să mănânce și pățea ceva, se întâmpla ceva?”, a mărturisit femeia, potrvit celor de la mirror.co.uk.

Revoltată, aceasta a pozat totul și a publicat imaginile pe internet, iar acestea au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții. Femeia care a făcut neașteptata descoperire în aluatul de plăcintă cumpărat de la un celebru supermarket i-a sfătuit pe părinți să se uite cu multă atenție la produsele pe care le cumpără, pentru a preveni astfel de situații neplăcute.

Citește și: Plăcintă grecească cu cremă de griș. Rețeta Galaktoboureko

„Acest supermarket de unde am luat produsul este unul foarte mare și numeroase persoane își fac cumpărăturile acolo. Dacă există însă produse cu insecte, atunci clienții în mod sigur at trebui să știe acest lucru. Sunt dezamăgită, mai ales fiindcă era ceva luat pentru copilul meu. Fiți atenți la ce cumpărați pentru copiii voștri”, a mai completat doamna.

O creatura marină transparentă ia prin surprindere internetul. Cum arată crustaceea cu reflexii de cristal, devenită vir... Femeia cu cel mai mare posterior din lume, trup fără secrete. Cum arată când renunță la haine. Imaginile i-au uimit pe p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x