Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă folosești folie de aluminiu la călcatul hainelor. O femeie a filmat totul și a arătat dovada

O femeie a decis să facă un experiment și a folosit o bucată de folie de aluminiu atunci când a călcat hainele. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut diferența.

colaj foto cu femei care calca haine, poza cu o folie de aluminiu si poza cu haine impaturite
O femeie a folosit folia de aluminiu la călcat haine și a fost uimită de rezultate | sursa foto: Shutterstoc/profimedia

Călcatul hainelor poate să fie pentru mulți o activitate destul de migăloasă sau complicată, mai ales atunci când vorbim despre materiale fine sau care se șifonează ușor. O femeie a descoperit ce se întâmplă dacă folosești folie de aluminiu la călcatul hainelor și, uimită de rezultate, a decis să filmeze totul și să arate dovada.

Ce se întâmplă dacă folosești folie de aluminiu la călcatul hainelor. O femeie a filmat totul

Caroline Solomon, specialist în materie de curățenie și organizare, a încercat într-o zi să facă un experiment utilizând folia de aluminiu. A vrut să vadă ce se întâmplă dacă o folosește la călcatul hainelor și nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut diferența.

Femeia a filmat totul și clipul video l-a publicat pe contul său de TikTok, unde a adunat numeroase vizualizări, reacții și mesaje.

Citește și: De ce nu e bine să pui folie de aluminiu pe aragaz. Te ajută să menții curățenia, dar te supui mai multor pericole

Așa cum se poate vedea și în imagine, femeia scoate husa de la masa de călcat și pune o bucată generoasă de folie de aluminiu, pe care o așează cu partea mai lucioasă în sus. Apoi, cu grijă, pune la loc husa și se apucă de călcat. Așa cum explică în video, folia de aluminiu te va ajuta să calci mult mai rapid, căci nu se mai pierde căldura prin materialul textil, ci aceasta este redirecțoinată către suprafața de călcat, au informat cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oameni din întreaga lume s-au mirat de acest truc și au promis că îl vor încerca. Extrem de simplu și ieftin, acesta poate transforma călcatul într-o activitate mai plăcută și mai ușoară

Folia de aluminiu este extrem de utilizată în bucătărie, însă puțini sunt cei care știu că aceasta nu trebuie folosită la depozitarea resturilor de mâncare.

De ce nu trebuie să folosești folie de aluminiu (staniol) ca să acoperi resturile de mâncare pe care le pui în frigider

Atunci când o mâncare fierbinte este lăsată afară pentru mai mult de două ore, bacteriile se înmulțesc rapid și alimentele se pot altera, potrivit Washington State Department of Health.

Atunci când folosim folie de aluminiu se produce ceva similar. Motivul? Casoletele, farfuriile sau diferitele recipiente folosite la depozitarea mâncării în frigider nu vor fi complet acoperite, motiv pentru care aerul va pătrunde ușor în interior și va grăbi înmulțirea bacteriilor.

Iată de ce nu trebuie să folosești folia de aluminiu (staniol) ca să acoperi resturile de mâncare pe care urmează să le pui în frigider. Cele mai potrivite sunt casoletele din sticlă sau din plastic fără BPA, care conțin un capac ce se închide etanș. În locul foliei de aluminiu poți folosi folie alimentară.

Ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în ziua nunții. Supărată, o soție a povestit totul... Ce înseamnă dacă vezi aceste linii când privești către un bec aprins. Este semnul unei probleme importante de sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x