Antena Căutare

Cel mai inalt american va primi incaltaminte pe masura lui

Igor Vovkovinskiy, cel mai inalt barbat din Statele Unite, a reusit sa-si indeplineasca visul de a avea o pereche de pantofi construita pe masura lui.

Barbatul nascut in Ucraina a suferit 16 operatii la picioare in ultimii sase ani si a fost pana acum prizonier al propriei case.

O cunoscuta companie producatoare de articole sportive s-a angajat sa-i croiasca americanului de 29 de ani o pereche de pantofi proportionala cu dimensiunile lui.

Luarea masurilor nu a fost o misiune prea usoara din cauza dimensiunilor uriase ale barbatului ce are o inaltime de peste 2,30 metri. O echipa de tehnicieni a folosit un echipament special creat pentru a-i putea masura talpile.

Igor Vovkovinskiy a lansat anul trecut o campanie prin care a cerut sprijin pentru obtinerea celor 20.000 de dolari necesari comandarii unei perechi de pantofi potrivite pentru el.

Foto: news.sky.com

O femeie si-a scapat cainele de atacul unui urs folosind o sabie de jucarie... Premierul Victor Ponta a depus juramantul in prezenta mamei, sotiei si a socrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x