Antena Căutare

Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea premiilor Oscar! Cum s-a îmbrăcat partenera de viață a lui Bradley Cooper

Gala Premiilor Oscar a avut loc aseară, iar pe covorul roșu a fost spectacol total, întrucât actrițele de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. 

Gala Premiilor Oscar a avut loc aseară, iar pe covorul roșu a fost spectacol total, întrucât actrițele de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga şi Charlize Theron. Însă, o apariţie care a luat spectatorii prin surprindere este actorul Billy Porter care a venit îmbrăcat într-o rochie neagră.

„Mi-am îmbrăcat fundul negru într-o rochie. Te deranjează?”. Un actor homosexual a făcut furori la gala Oscar. Cele mai spectaculoase ținute. Foto

Lady Gaga, protagonista filmului ”A Star is Born”, a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră creată de casa Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu mănuşi lungi negre şi un colier cu diamante marca Tiffany. Bijuteria a fost purtată în trecut chiar de către Audrey Hepburn.

Charlize Theron a fost, de asemenea, în centrul atenției, întrucât a mizat pe o schimbare de look. La decernarea premiilor Oscar, actriţa a îmbrăcat o rochie din colecţia haute couture a casei Dior, iar ținuta a fost completată de accesoriile cu diamante.

OSCAR 2019: ”Green Book” a obținut Oscarul pentru ”cel mai bun film”! Iată lista completă a câștigătorilor!

Câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Regina King a strălucit într-o rochie albă creată de casa Oscar de la Renta. Apreciată a fost şi apariţia modelului Irina Shayk. Partenera lui Bradley Cooper a purtat o rochie Burberry care i-a scos în evidenţă silueta.

Cea mai controversata apariţie a fost Billly Porter care a purtat o rochie lungă Christian Siriano. Părerile sunt împărţite, în timp ce anumite publicaţii de modă de peste ocean i-au apreciat apariţia, internauţii nu au fost deloc impresionaţi şi spun că bărbaţii arată cel mai bine în costume.

Nu, nu e glumă! Oamenii inteligenți se culcă târziu, sunt dezordonați și înjură... Profețiile lui Nostradamus pentru România sunt terifiante! Tragediile de care ar fi pândiți românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x