Antena Căutare

Cum arată Sue Tollefsen, cea mai vârstnică femeie din Anglia care a devenit mamă, și fiica ei, Freya. Are acum 70 de ani

Freya Tollefsen, acum în vârstă de 13 ani, a vorbit deschis despre mama sa și modul în care curiozitatea celorlalți le-a afectat. Sue a devenit mamă la 57 ani, devenind cea mai în vârstă femeie din Marea Britanie care a adus pe lume un copil.

colaj de imagini cu sue si freya tollefsen la scurt timp dupa nastere Galerie
Sue Tollefsen a devenit mamă la 57 ani, devenind cea mai în vârstă femeie din Marea Britanie care a adus pe lume un copil | Profimediaimages.ro

”Uneori este un pic ciudat pentru că oamenii te întreabă iar și iar: Este bunica ta? Odată, eu și mama am fost în vacanță în Turcia și o doamna a spus: Este foarte drăguț din partea bunicii tale să te aducă cu ea. Iar eu am spus: Nu este bunica mea. Ea este mama mea.”, a povestit Freya, conform Daily Mail.

Tânăra de 13 ani își amintește indignarea femeii când a auzit că Sue este, de fapt, mama și nu bunica ei.

Acum Freya are 13 ani, iar mama ei, Sue Tollefsen, are 70 de ani. În 2008, a devenit cea mai în vârstă femeie din Marea Britanie care a născut. Când a rămas însărcinată la cea de-a treia inseminare in vitro, ea locuia cu partenerul său, Nick Mayer.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri despre vacanța petrecută cu Marius Elisei: „Se comportă ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut”

Cei doi aveau o relație de lungă durată, în ciuda faptului că Nick era cu 11 ani mai mic decât ea. La vremea respectivă, Sue era profesor cu experiență și a făcut sacrificii pentru a-i asigura fiicei sale un stil de viață confortabil și un viitor frumos.

Doar că patru ani mai târziu, ea și Nick s-au despărțit. A fost o separare amiabilă, spune Sue, care a fost nevoită să crească singură copilul. De atunci, a avut mai multe probleme. În prezent, ea are o pensie de 1.800 de lire sterline pe lună și locuiește într-o casă închiriată, după ce și-a pierdut propria locuință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum și-a pierdut Sue Tollefsen averea

Sue Tollefsen, care își reproșează că este ”naivă, credulă și încrezătoare”, a pierdut 165.000 de lire sterline în doar patru ani. Conform ei, s-a lăsat păcălită de un consilier pe care l-a întâlnit pe un site de întâlniri.

Crezând că trimite bani unui văduv simpatic, pe nume Glenn, aceasta ajungeau, de fapt, la niște escroci care furaseră identitatea bărbatului. Pentru a-l mulțumi pe așa zisul pretendent, a vândut o proprietate, un apartament în Suedia, și-a încasat toate economiile, a vândut moșteniri prețioase și chiar a împrumutat 32.000 de lire sterline de la prieteni.

Citește și: Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, face furori cu frumusețea ei. Cum s-a lăsat filmată adolescenta

Situația financiară era atât de precară încât Sue s-a văzut nevoită să se întoarcă la catedră. La 66 de ani, ea a obținut un post cu normă întreagă. După patru ani, Freya, diagnosticată recent cu dislexie, a ales să se pensioneze.

Kashe Quest, o fetiță de numai 2 ani, a devenit cel mai tânăr membru al Mensa, societatea oamenilor cu cel mai mare IQ... A uitat ușa de la intrare deschisă și nu i-a venit să creadă ce a găsit în mașina de spălat: ”Părea foarte relaxată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x