Antena Căutare

Decor vintage pentru casa ta!

Pornind intr-o calatorie in jurul lumii, ladita Paul's Key s-a hotarat sa afle de la ce era cheia veche pe care o primise in dar de la bunicul sau. Asa a inceput aventura al carei final doar tu il poti rescrie. Cum? Umple ladita cu ce iti doresti mai tare si o sa vezi cum povestea se schimba. Un cadou magic si un mod de a-ti decora casa ingenios!

Calatoria sa a fost des blamata de prieteni si de familie, care spuneau ca de cand are cheia parca a innebunit, insa Ladita Paul's Key stia ca trebuie sa duca planul pana la capat, pentru ca era vorba de ceva mult mai important decat el sau viata lui. Calatoria l-a purtat de la Lyon la Paris, Munchen, Frankfurt, Berno catre Genova, Pescara apoi Bari pana la Vlore. In Albania a aflat ca punctul in care va gasi raspunsul este tocmai Fiskardo, un portulet de pe o insula greceasca. Ajuns acolo a aflat numai o parte a misterului.

Citeste continuarea aici, de unde poti afla toate detaliile despre ladita handmade si alte obiecte de decoratiuni.

Pompierii au salvat o lebada la Oradea... Rapita, abandonata si crescuta de maimute timp de cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x