Antena Căutare

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a rămas însărcinată cu soțul ei, la trei ani de la moartea acestuia, și a născut doi băieți gemeni.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto Galerie
„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Femeia, Lucy Kelsall, acum în vârstă de 37 de ani, din Bristol, s-a căsătorit, în 2012, cu David, atunci în vârstă de 45 de ani.

La doi ani după nuntă, au aflat că el are cancer la gât. Ea i-a promis bărbatului că îl va face tată, indiferent de cât de crudă ar urma să fie soarta lui.

Soțul ei a murit în 2017. Femeia, manager al unui centru comunitar, a născut doi băieți gemeni, în urmă cu zece zile, după ce al doilea tratament in vitro – și ultima ei șansă - a avut succes. Și-a numit copiii David și Samuel.

„Cu câteva zile înainte ca soțul meu să moară i-am spus că tot îi voi naște copiii. A fost atât de fericit! A părut atât de mândru! Ar fi fost un tată grozav. Unul dintre copii are picioarele lungi ale lui David, iar celălalt are ochii lui verzi”, a spus femeia, emoționată.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Lucy Kelsall și gemenii ei

Mama bărbatului răpus de cancer a crezut că nu va mai putea fi bunică vreodată

Mama bărbatului răpus de cancer s-a declarat încântată că a devenit bunică, dar și că numele familiei ei va fi dus mai departe. Ea a povestit că crezuse că acest vis al ei va rămâne neîmplinit.

„Micuțul David arată ca fiul mei, iar Samuel arată ca mama lui. Lucy este o femeie minunată. Ea și fiul meu s-ai iubit enorm”, a spus bunica gemenilor.

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

La rândul ei, Lucy a povestit că mariajul ei cu David a fost „incredibil”. „Nu am avut nicio ceartă, în șase ani. Toată lumea a fost impresionată de relația noastră. În 2014, a început să aibă o durere în gât ce nu a mai dispărut, iar după câteva luni, a fost diagnosticat cu cancer. A trebuit să învăț să citesc pe buze, pentru că, la un moment dat, nu a mai putut vorbi”, a spus ea.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

Femeia a mai spus că le va povesti copiilor despre tatăl lor în fiecare zi, astfel încât el să facă parte din viața lor. Ea a mai dezvăluit că a salvat o parte din cenușa lui, pentru ca băieții să o împrăștie atunci când vor crește.

Fenomen astronomic uimitor pe cerul României. Perseidele vor putea fi observate în această seară, într-un anumit interva... Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x