Antena Căutare

Femeia care trebuia să aibă o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder a avut parte de surpriza vieții ei. Ce i-a cerut el să facă

O femeie care încerca să își găsească iubirea pe o aplicație de dating, a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a ieșit la o întâlnire.

colaj date tiktok
O femeie care încerca să își găsească iubirea pe o aplicație de dating, a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a ieșit la o întâlnire. | TikTok

Tânăra s-a bucurat că în sfârșit părea că a întâlnit un bărbat cu care s-ar putea potrivi, dar aparențele au înșelat-o. Femeia a povestit pe contul său de TikTok într-o serie de video-uri ce a pățit după ce a ieșit la o întâlnire romantică cu un bărbat.

Tânăra, al cărui nume nu a fost divulgat, a prezentat internauților o poveste surprinzătoare, care a ajuns virală imediat. Chiar dacă poate nu a fost una dintre cele mai rele întâlniri din viața ei, femeia a povestit că e surprinsă de cât curaj a avut bărbatul.

Întâlnirea ei de pe Tinder s-a transformat într-o afacere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cu sigurață nu a fost cea mai rea întâlnire, dar sigur e una dintre cele mai interesante”, a povestit frumoasa blondină.

După ce pentru o perioadă mai lungă de timp a încercat să își găsească alesul, femeia a accesat Tinder, aplicația pentru dating, care avea să o facă să creadă că a tras lozul câștigător. Imediat ce a primit o “potrivire” cu unul dintre utilizatori, acesta a întrebat-o cât de spontană poate fi.

Femeia a recunoscut că nu e cea mai spontană femeie, dar cu toate acestea a acceptat să se vadă destul de rapid cu bărbatul care îi dăduse mesaje, chiar în ziua respectivă.

La doar o oră după ce au făcut schimb de câteva mesaje, bărbatul a venit să o ia la întâlnire cu mașina. Pe drum, cei doi au povestit pentru a reuși să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

Citeşte şi: Rusia se laudă că a câștigat războiul înainte ca acesta să înceapă: I-am distrus fără sa tragem un singur foc de armă

Cum a reacționat tânăra când a văzut ce îi cere partenerul ei

“Am ajuns la acest restaurant pe o stâncă, foarte frumos, ajungem într-o parte rezervată a restaurantului cu o priveliște încântătoare și văd 10 oameni așezați la masă”, povestește tânăra în video-ul pe care l-a postat pe contul ei de TikTok.

Toți cei de la masă s-au întors către Ryan, partenerul ei, și păreau încântați că el și-a adus iubita la întâlnire. Chiar dacă la început nu a știut ce se întâmplă, bărbatul i-a explicat că este ziua de naștere a mamei lui și el trebuia să îi facă pe toți invitații să creadă că are o iubită.

Citește și: A ieșit la întâlnire cu un tânăr de pe Tinder și a avut o surpriză uriașă când i-a scris a doua zi. Ce a descoperit

După ce tânăra a băut puțin alcool pentru a prinde curaj, și-a intrat în rolul de iubită a lui Ryan și a început să le vorbească celor de la masă despre relația lor imaginară.

La sfârșitul serii, după ce frumoasa blondină a făcut o impresie bună pentru familia lui Ryan, a primit o propunere neașteptată. Tânărul a întrebat-o dacă și-ar dori să mai meargă cu el la alte cine în familie și să joace rolul de iubită, dar de această dată contra-cost.

“M-am mai dus la încă 3 întâlniri și mi-am primit banii. Prin urmare, pot să predau un curs de improvizații acum”, a mărturisit femeia, potrivit The Sun.

Te-ar putea interesa și asta: Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei

O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a de... O femeie a renunțat complet la hârtia igienică și a dezvăluit care este motivul și ce folosește în schimb. Ce a dezvălui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x