Antena Căutare

FOTO! Spider-Man pe cablurile de telecabina!

Mai multi alpinisti au participat la o competitie profesionista de catarare in loluri neobisnuite, fiind protejati doar de o coarda subtire legata in jurul taliei.

Stephan Siegrist, in varsta de 39 de ani, este unul dintre alpinistii care au participat la aceasta competitie. El a mers pe cablul unei telecabine din Muntii Grimselwlt, din Elvetia, folosindu-se doar de niste pioleti, care se utilizeaza in mod normal pentru catararea pe verticala. A parcurs o distanta de 3.491 de metri, fiind suspendat la 25 de metri deasupra pamantului.

VEZI O GALERIE FOTO SPECTACULOASA MAI JOS!

Norvegianul Magnus Mitboe a riscat si mai mult, catarandu-se pe o macara, la 38 de metri inaltime, fara echipamente care sa il ajute sa se deplaseze. El s-a folosit doar de membrele sale pentru a parcurge lungimea bratului intins al macaralei din capitala elvetiana Berna.

Christina Schmid s-a catarat pe tevile din casa unui lift situat intr-un hotel din Elvetia. Potrivit daily mail, ea a reusit sa ajunga pana in varf, la o inaltime de 120 de metri.

Anna Stvhr, in varsta de 23 de ani, nu s-a catarat la cea mai mare inaltime, dar a facut acest lucru fara nicio metoda de protectie. Ea a escaladat mai multe masini puse una peste alta intr-un depozit de fiare vechi, avand doar cateva saltele pe margine, pentru situatia in care ar fi cazut.

Foto: Rainer Eder

FOTO! Anomaliile naturii: morcovi in forma de mana!... China: O femeie a stat pe toaleta doi ani si jumatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x