Antena Căutare

GALERIE FOTO! Fa turul casei lui Bill Gates

Bill Gates s-a hotarat: nu mai vrea sa stea cu chirie! Zis si facut. A calculat bugetul si a semnat actele, transformandu-se din chirias in proprietar.

Dupa ce vreo doi ani la rand a tot inchiriat case cheltuind 1,1 milioane dolari, Bill Gates, a decis sa cumpere una. Si unde putea sa fie aceasta daca nu in Palm Beach? Pentru noua achizitie, Gates a scos din cont 8,7 milioane dolari.

Locuinta este situata in faimoasa regiune Mallet Hill – Wellington, se intinde pe 20234 metri patrati (2 hectare si jumatate) si este complet utilata.

Ca vecini fondatorul Microssoft ii va avea pe: primarul New York-ului – Michael Bloomberg, pe Frank McCourt – omul care a vandut Los Angeles Dodgers, Sulhail Rizvi – un bancher a carui firma detine drepturile pentru The Twilight Saga si Stuart Roffman – un antreprenor ce detine mega-yacht-ul Lion Share.

Sfantul Graal al preparatelor fast-food, in Belgia: Automatul de cartofi prajiti cu sosuri la alegere!... Doi africani se insoara cu aceeasi femeie si joaca rolul de sot in ture...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x