Antena Căutare

Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era aglomerație

Gestul neașteptat al unei tinere într-un mijloc de transport în comun a devenit subiect de dezbatere pe internet, după ce a cerut opinia internauților. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era îmbulzeală Galerie
Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era îmbulzeală | Shutterstock

O tânără a reușit să provoace rumoare în mijlocul de transport în comun, după ce a făcut un gest pe care ea nu îl vede ca pe o greșeală, potrivit Fanatik, care citează mirror.co.uk.

Se pare că în timp ce autobuzul era extrem de aglomerat, ea a decis să își țină bagajele pe un loc destinat pasagerilor, fapt care a obligat o altă persoană să stea în picioare pe tot parcursul călătoriei.

La scurt timp de la incident, ea a căutat „alinare” în mediul online, însă, subiectul a iscat și mai multe controverse.

Citește și: El este bărbatul care a investit o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. Tânărul susține că și-a găsit în sfârșit adevărata față

Gestul necugetat pe care o tânără l-a făcut în timp ce mergea cu autobuzul

O adolescentă de 19 ani a ales să meargă cu autobuzul în timp ce avea mai multe genți voluminoase cu ea. Fata susține că în momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun nu era suficient spațiu pentru a-și lăsa bagajele pe jos, așa că a ales să le pună pe scaunul de alături, ocupând, astfel, două locuri, potrivit sursei citate mai sus.

Ulterior, ea a descris cum în autobuz s-a făcut îmbulzeală, iar pasagerii au început să se uite urât la ea din cauza gestului făcut.

Tânăra a povestit întreaga întâmplare pe o platformă online, acolo unde a explicat că pungile erau destul de grele și a încercat, inițial, să le așeze în fața picioarelor, însă nu au încăput:

„M-am așezat pe un scaun și mi-am pus bagajele pe scaunul de lângă mine, ocupând practic două locuri. Din moment ce nu era aglomerat când m-am urcat, nu văd unde este problema. Călătoria cu autobuzul a fost destul de lungă, iar pe măsură ce înaintam, tot mai mulți oameni urcau în autobuz. În cele din urmă, a devenit destul de aglomerat, până în punctul în care unii oameni au trebuit să stea în picioare.”, a povestit ea, citată de mirror.co.uk.

Tânăra se consideră nevinovată și a cerut opinii pe internet

Ea a continuat prin a povesti că, la un moment dat, unul dintre pasageri a luat atitudine și i-a reproșat, pe un ton agresiv, că este extrem de „nepoliticoasă”, critică la care ea a ales să nu răspundă.

Tânăra a reprodus, în mediul online, cuvintele care i-au fost adresate atunci:

„Puteai să-ți muți geanta și să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă! Toată lumea vrea să se așeze, nu doar tu.”, apoi, ea a adăugat: „Nu i-am răspuns, pentru că nu știam ce să spun.”, a scris aceasta, citată de cele două surse menționate mai sus.

Ca să se justifice, tânăra a explicat că nimeni nu i-a cerut, anterior, să își mute lucrurile, pentru că, dacă s-ar fi întâmplat așa, nu ar fi ezitat să facă acest lucru. Pentru că nu înțelege unde a greșit, ea a căutat o opinie la internauți.

Spre surprinderea ei, aceștia au criticat-o, la rândul lor, pentru gestul făcut. Deși o persoană i-a luat apărarea, majoritatea i-a transmis tinerei că, în momentul în care un autobuz se aglomerează, este datoria oricui să facă loc pasagerilor:

„Nu ar trebui să fie nevoie să ți se ceară acest lucru. Este vorba despre politețe aici!”/„Odată ce se aglomerează, îți muți gențile din proprie inițiativă. Este o dovadă de bun-simț!”, au fost o parte din comentariile care au curs la postarea tinerei, citate de mirror.co.uk.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet curs... „Am făcut testul ADN dintr-o glumă”. O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x