Antena Căutare

Greșeli FATALE ale părinților! Uite de ce 250 de bebeluşi mor anual

Medicii sunt în alertă și avertizează toți părinții să aibă grijă ca bebelușii lor să nu sufere de sindromul morții infantile .Conform unei cercetări ale Institutului de Sănătate din Marea Britanie, peste 250 de bebeluşi mor din cauză că dorm alături de părinți. Cea mai mare rată de mortalitate infantilă vizează copiii de până la un an.

Medicii sunt în alertă și avertizează toți părinții să aibă grijă ca bebelușii lor să nu sufere de sindromul morții infantile.

Conform unei cercetări ale Institutului de Sănătate din Marea Britanie, peste 250 de bebeluşi mor din cauză că dorm alături de părinți. Cea mai mare rată de mortalitate infantilă vizează copiii de până la un an.


Specialiștii avertizează că acest lucru este periculos și nesănătos precum drogurile, tigările sau tutunul. Cauza morții infantile la copii este în continuă cercetare, nu se cunosc încă toate motivele acestei tragedii, însă specialiştii sunt de părere că unul dintre factori este dormitul în pat cu părinţii.

Sursa: Daily Mail

Articolul continuă după reclamă
Usturoiul XXL a crescut într-o grădină din Maramureş: Uite cât de mare este!... A ajuns să aibă abdomenul perfect cu ŞASE MESE PE ZI în doar trei luni! Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x