Antena Căutare

Și-a înviat copilul, deși toți i-au zis că acesta e mort! Minunea făcută de această mamă a șocat o lume întreagă!

Această poveste a cutremurat o lume întreagă. O mamă și-a dus copilul de un an la spital, acesta fiind grav bolnav. Acolo s-a întâmplat ceva uimitor.

Această poveste a cutremurat o lume întreagă. O mamă și-a dus copilul de un an la spital, acesta fiind grav bolnav. Acolo s-a întâmplat ceva uimitor.

După numeroase analize, medicii au constatat că fetița avea meningită. Rinichii copiluluiau cedat în scurt timp, cea mică intrând în comă. Doar aparatele o țineau în viață.

Medicii erau extrem de rezervați în ceea ce privește șansele copilului de a supraviețui, așa că i-au sugerat mamei să își ia adio de la fetiță. În clipa când mama și-a sărutat copilului, minunea s-a produs.

Fetița și-a revenit în mod miraculos și s-a trezit la viață. Cei din jur au rămas fără cuvinte și au spus că este vorba despre o minune în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia care a cutremurat întreaga lume creștină! Dumnezeu a ales-o să poarte însemnele sfinte, timp de 36 de ani nu a mâ... Clipul video ce a scandalizat lumea de pe Facebook! „Cum să faci așa ceva?” Dans la bară într-o variantă complet neaștep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x