Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul

Un bărbat se plimba atunci când a observat un iepure lângă un copac. Omul a filmat totul și imaginea s-a transformat într-o iluzie optică virală.

imagine cu un iepure ascuns printre pietre Galerie
O filmare cu un iepure s-a transformat într-o iluzie optică virală | captura tiktok

Uneori, o simplă imagine surprinsă în natură se poate transforma într-o iluzie optică de senzație. În această filmare este ascuns un iepure, însă puțini sunt cei care îl pot găsi în mai puțin de 5 secunde. Tu crezi că reușești?

O filmare cu un iepure stând lângă un copac s-a transformat într-o iluzie optică virală. Unde se află acesta ascunsă, de fapt

Un bărbat pe nume Jamie Honey se plimba undeva prin natură atunci când a observat ceva complet neașteptat: un iepure stând în preajma unui copac. Fără să mai stea pe gânduri, omul a pus imediat mâna pe telefon și a filmat animalul. Ulterior, acesta a publicat clipul video pe contul său de TikTok și acesta a devenit viral. Imaginea surprinsă s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află iepurele, de fapt.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești fotograful din pădure? Unde se află acesta, de fapt. Iată răspunsul

Tot ce ai de făcut este să te uiți cu multă atenție la filmare și să încerci să descoperi animalul în mai puțind e 5 secunde. Vietatea are tot corpul la vedere, așa că cei cu ochi de vultur vor reuși s-o vadă imediat, fără prea multe eforturi. Ceea ce transformă o simplă imagine cu un iepure într-o adevărată iluzie optică este multitudinea de pietre de pe pământ, care fac ca blana animalului să se confunde ușor cu decorul.

Dacă reușești să descoperi iepurele în cel mult 5 secunde, atunci cu siguranță ai toate motivele de mândrie, căci ai demonstrat faptul că ai un simț al observației ieșit din comun. Dacă nu ai reușit, atunci urmărește clipul video până la final ca să descoperi unde se afla animalul, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Citește și: Iluzia optică video care a înnebunit internetul. Pariu că nu poți să descoperi câinele din clip în mai puțin de 12 secunde?

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde

Ce a putut să facă o soacră când avea grijă de nepotul ei. Când a descoperit ce îi face bebelușului, mamei nu i-a venit ... Carmen Harra, previziuni despre nunțile celebre din România. Cine este pe cale să-și schimbe viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x