Antena Căutare

Imaginile cu puiul de vulpe care i-a înduioșat pe internauți! Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook

Un pui de vulpe simpatic foc a topit inimile internauților! Ce s-a întâmplat cu micuțul și cum a fost salvat!

Imaginile cu un pui de vulpe care au înduioșat internauții. Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook
Imaginile cu un pui de vulpe care au înduioșat internauții. Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook | Facebook David Alexandru Gallery

Recent, imaginile cu un pui de vulpe care s-a pierdut de mama lui au devenit virale în mediul online după ce o femeie l-a găsit și a vrut să îi salveze viața.

Femeia a apelat la un tânăr care s-a gândit să îl posteze pe Facebook pentru a afla care ar fi cea mai bună variantă prin care micuțul roșcovan să poată supraviețui departe de mama lui, după ce Poliția Animalelor i-ar fi dat o soluție pe care nu a vrut să o accepte!

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Iată ce s-a întâmplat cu puiul de vulpe!

Imaginile cu un pui de vulpe care au înduioșat internauții

David Alexandru, în vârstă de 18 ani, este cel care a salvat puiul de vulpe datorită simțului său civic și implicării de care a dat dovadă. Pentru că nu știa cum ar trebui să procedeze, iar Poliția Animalelor ar fi oferit un răspuns așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat, tânărul nu a stat pe gânduri și a publicat imaginile pe Facebook.

Oamenii legii i-ar fi spus că un astfel de caz se încheie cu eutanasierea animalului, fapt care pe femeia care l-a găsit și pe David i-a nemulțumit, determinându-l pe cel din urmă să ceară ajutorul în mediul online.

„Acest micuț pui de vulpe, un băiețel, a fost găsit undeva pe lângă Iași. Persoana care l-a găsit, a sunat la Poliția Animalelor. I s-a spus că, de obicei, asemenea cazuri se eutanasiază. Măcar i-a spus doamnei că îl poate hrăni cu conserve pentru pisici, sper că informația, privind hrana, să fie corectă. Doamna m-a sunat și mi-a cerut ajutorul, întrucât nu știe ce să facă.

Va rog să mă îndrumați unde trebuie să sun, unde ar trebui să meargă acest micuț roșcat. E blând, papă, face nani, dar plânge după mămica lui.

Fiecare share poate aduce magie aici! #share #polițiaanimalelor #help#vămulțumesc” a scris inițial David Alexandru pe Facebook.

Postarea lui a ajuns la mii de oameni și astfel, tânprul a obținut cele mai bune sfaturi pentru salvarea micuțului roșcovan care a topit inimile internauților.

Citește și: Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”

După ce majoritatea utilizatorilor platformei l-au îndrumat către un centru de salvare și reabilitare al animalelor sălbatice, tânărul a revenit cu un nou mesaj prin care să le mulțumească internauților pentru sfaturile bune pe care le-a primit și prin intermediul cărora a reușit să îl salveze pe micuț.

„Update: Revin cu un minunat update privind micuțul pui de vulpe, drăguțul din fotografii, care aproape mi-a blocat mesageria.

Am sunat la Fundaţia Visul Luanei. Am primit următoarele informații: Mai întâi e musai să cumpărăm niste lăptic praf de la Royal Canin, apoi imediat ce pot părinții mei, adică vineri, îl vom duce la Piatra Neamț la Cabinet veterinar Inovet Care. Va rămâne câteva zile acolo, apoi, acest roșcat blănos minunat va pleca la București, la Fundația Visul Luanei, unde va fi pe mâini minunate. Mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului venit din partea Fundației Visul Luanei.

Vouă, tuturor celor care mi-ați scris și m-ați sfătuit ce să fac, vă mulțumesc mult, mult!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: A fost la un pas să își rateze vacanța, după ce și-a văzut pisica făcând acest lucru. Ce au surprins camerele de supraveghere

Cum arată azi Jeremy Meeks, cunoscut drept cel mai sexy prizonier din lume. Cu se ocupă, de fapt... Cât costă un kilogram de cireșe în Anglia. Prețul astronomic i-a îngrozit pe românii care credeau că la noi în țară este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x