Antena Căutare

Japonia a reluat vânătoarea de balene

Japonia a reluat în mod oficial vânătoarea de balene în scopuri comerciale, decizia a venit după o pauză de 31 de ani și are în plan capturarea a 227 de balene în anul 2019.

Japonia a reluat în mod oficial vânătoarea de balene în scopuri comerciale, decizia a venit după o pauză de 31 de ani și are în plan capturarea a 227 de balene în anul 2019.

Decizia a venit la o zi după ce Japonia s-a retras oficial din Comisia Internaţională privind Vânătoarea de balene (IWC) dar și după ce IWC a respins cererea Japoniei din luna septembrie de a vâna balene în scopuri comerciale.

În 1986 vânătoarea comercială a balenelor a fost interzisă, însă un an mai târziu Japonia a demarat un program de vânătoare în scop științific, despre care criticii au spus că este o vânătoare comercializată deghizată, mai ales că restaurantele achiziționau carnea balenelor ucise în cadrul acestui program.

Printre susținătorii reluării vânătorii se află premieruul Shinzo Abe, a cărui circumscripție include un oraș cu tradiție în vănătoarea balene. Luni, 1 iulie, cinci vase au părăsit portul Kushiro în căutarea balenelor.

Faceți semnul Sfintei Cruci pe tot ce mâncați. Arsenie Boca spunea că gestul este crucial pentru toți oamenii... Un soț și o soție s-au recăsătorit ca... soție și soție! „Viața noastră amoroasă este mai bună ca oricând. Acum înțeleg”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x