Antena Căutare

Mamă și fiică, admise în același timp la Medicină! La 44 de ani și cu nicio oră de meditație, a intrat printre primii la buget!

O poveste impresionată a două românce - mamă și fiică - se poate transforma într-una motivațională. Fără să facă vreo oră de meditaţii, o fostă asistentă medicală de 44 ani și fiica ei de 19 au reușit o performanță unică: să fie admise la Medicină în același timp.

O poveste impresionată a două românce - mamă și fiică - se poate transforma într-una motivațională. Fără să facă vreo oră de meditaţii, o fostă asistentă medicală de 44 ani și fiica ei de 19 au reușit o performanță unică: să fie admise la Medicină în același timp.

Irina Corozel a intrat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea cu o medie foarte mare. Mai mult, ea a mobilizat-o şi pe Bianca, fiica ei de 19 ani, care a luat examenul la aceeaşi facultate.

Povestea Irinei este una despre determinare și ambiție: la 26 de ani de la absolvirea liceului a susţinut în această vară admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, alături de fiica sa, care a terminat liceul în luna iunie. Fără a lua o oră de meditație, fosta asistentă medicală a reușit să intre la facultate cu media 9.48, în ciuda concurenței de șapte candidați pe loc.

Fiica ei a intrat cu media 9.10, tot la buget, după ce trei din cei patru ani de liceu și i-a petrecut în Franța, studiind la un liceu din Paris.

”Bianca a ales Medicina şi am ajutat-o să înveţe mai uşor termenii medicali. Visul meu de a deveni medic a prins din nou viaţă, odată cu al ei”, povesteşte Irina Corozel pentru adevarul.ro.

Lucrează în M.A.I.

În 2005, Irina Corozel s-a retras din sistemul sanitar şi a intrat, prin concurs, în structurile Ministerului de Interne. Iniţial, ca funcţionar în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, apoi ca poliţist în cadrul Serviciului Public de Paşapoarte Vaslui. Irinei i-a fost greu să treacă de la un sistem la altul, dar provocarea i-a plăcut şi s-a adaptat repede.

Eclipsa inelară de soare în Fecioară, 1 septembrie- Noi începuturi cu intensitate karmică... Care sunt zodiile care își găsesc ușor adevărata dragoste. Ești printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x