Antena Căutare

Martin Bryan a slăbit 70 de kilograme în 10 luni, renunțând la mâncarea preferată, pe care o consuma zilnic! Cum arată azi

Un bărbat pe nume Martin Bryan a reușit să slăbească 70 de kilograme după ce a renunțat la mâncarea sa preferată. Azi, bărbatul e complet transformat și este un adevărat exemplu pentru mulți.

Martin Bryan pe vreema cand avea 170 de kilograme Galerie
Martin Bryan ajunsese la 170 de kilograme atunci când medicul i-a zis că nu va ajunge la 40 de ani | sursa foto: Profimedia

Martin Bryan cântărea în februarie 2019 peste 170 de kilograme. În doar zece luni, acesta a reușit să slăbească 70 de kilograme, renunțând la mâncarea preferată.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a povestit faptul că a trecut prin niște ani grei, mai ales după ce și-a pierdut mama, pe vremea când avea doar 20 de ani.

Un bărbat a reușit să slăbească 70 de kilograme în 10 luni, renunțând la mâncarea preferată

Decesul acesteia l-a afectat într-atât de mult încât a ajuns să își neglijeze complet sănătatea. Timpul a trecut și Martin Bryan a ajuns să cântărească peste 170 de kilograme, greutatea pe care teoretic ar trebui s-o aibă două persoane normal ponderale.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

„Mama era lumea pentru mine, cel mai bun prieten din toată lumea. Puteam să îi dau telefon și să vorbim despre absolut orice. Era atât de specială. După moartea ei am pus kilogram după kilogram, eram foarte deprimat și anxios. Mâncam pentru a mă simți mai bine, dar apoi mă simțeam vinovat fiindcă mă îngraș. Într-o noapte am mers la toaletă și mi s-a făcut rău. Am mers la medic și mi-a făcut un test de sânge. Mi-a spus că am indicele glicemic extrem de ridicat și că, dacă o țin tot așa, nu voi apuca vârsta de 40 de ani. Acesta a fost momentul în care am decis să îmi schimb viața și să încep să trăiesc”, s-a confesat tânărul în vârstă de 31 de ani, potrivit celor de la glasgowtimes.co.uk.

Martin Bryan la un restaurant, servind carne și cartofi prăjiți

Martin Bryan obișnuia să mănânce doar mâncare de tip fast food

Bărbatul din Scoția a explicat faptul că pe măsură ce se îngrășa îi dispărea și voința de-a mai ieși din casă și a început să devină tot mai anxios atunci când a venit vorba de ieșit din casă, mai ales atunci când trebuia să folosească mijloacele de transport în comun, fiindcă avea impresia că lumea se uită atent la el.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

De cele mai multe ori, scoțianul își găsea consolarea în mâncarea de tip fast food, pe care o comanda în fiecare zi. A cheltuit mai bine de patru mii de lire sterline doar pentru astfel de preparate, care i-au afectat din plin sănătatea.

Apoi, auzind ce speranță scurtă de viață i-au dat medicii, Martin Bryan a decis să facă o schimbare în viața sa. A renunțat la mâncarea de tip fast food, a ales o alimentație sănătoasă și a început să facă mai mult sport. În doar zece luni, acesta a reușit să dea jos 70 de kilograme.

Azi, Martin Bryan este consultant și îi ajută pe alții aflați în aceeași situație cu el să își schimbe viața și să își recapete sănătatea.

Ea e femeia cu bust de 12 kilograme, ce nu se mai oprește din crescut! Cum arată... Noi Manuscrise de la Marea Moartă au fost descoperite în ”Peștera Groazei”. Ce s-a găsit lângă fragmentele antice din Bi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x