Antena Căutare

Un scafandru a fentat moartea în Marea Nordului! Bărbatul care a supraviețuit 35 de minute fără oxigen la 91 de metri adâncime

Miracolul din adâncuri! Din cauza unei erori tehnice, un scafandru a rămas fără  oxigen timp de 35 de minute, la o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Doar o minune l-a putut salva! Din cauza unei erori tehnice, un scafandru a rămas fără oxigen timp de 35 de minute, la o adâncime de aproximativ 100 de metri: "Prima și singura indicație a fost să aud alarma care suna în computerul de scufundare, ceea ce era neobișnuit pentru că fusese testată"

Ca printr-o minune, eforturile supraomenești ale colegilor săi de a-l salva și corpul său care a rezistat timp de 35 de minute pe un rezervor cu oxigen de urgență pentru șase minute, l-au salvat pe Chris Lemons din vrejele morții. Scafandrul a avut îngerul său păzitor căci după această experiență care se putea termina 99% cu moartea sa, Chris a putut să-și reia activitatea de scufundări, s-a căsătorit cu logodnica sa și cel mai important, acesta nu a suferit traume fizice și psihice ca urmare a lipsei de oxigen.

Povestea începe așa: într-o noapte de septembrie a anului 2012, Chris Lemons și-a văzut moartea cu ochii.
În timp ce se afla pe o platformă subacvatică, el a realizat că mai are oxigen, doar pentru câteva minute de respirat. Când a realizat ce i se întâmplă, primul gând s-a îndreptat către logodnica sa, cu care urma să se căsătorească.

Pe măsura ce timpul trecea, Chris respira din ce în ce mai rău, până când și-a pierdut conștiința. În tot acest timp, colegii și-au dat seama că ceva rău se întâmplă, așa că au făcut tot ce le-a stat în cale pentru a-l scoate la suprafață pe Chris, însă tot acest proces a durat 25 de minute, timp în care aceștia nu îi dădeau multe șanse de viață. Spre surprinderea lor, scafandrul și-a revenit destul de repede și vorbea foarte coerent, semn că lipsa oxigenului nu i-a afectat starea de sănătate.

Scafandrul a supraviețuit reușit să folosească treptat resursele de oxigen pe care le mai avea. Povestea lui a fost transpusă în documentarul BBC – „Last Breath”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile anului 2019. Au aruncat cu mii de euro de parcă erau șervețele!... Tânăra și-a comandat paste printr-o aplicație, dar a trăit un coșmar! Ce a găsit înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x