Antena Căutare

Monica Iacob-Ridzi trimite felicitari cu "La multi ani"... mortilor

O femeie din Petrosani a primit, in 30 iulie, o felicitare semnata de deputatul PDL de Valea Jiului Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, scrisoarea fiind adresata sotului femeii, mort in urma cu trei ani.

In felicitarea de la "La multi ani", Monica Iacob-Ridzi ureaza "cele mai calde ganduri" si "o aniversare incununata cu noroc, sanatate si optimism" unui barbat mort de 3 ani.

Femeia a povestit ca in ziua in care sotul sau, care a murit in urma cu trei ani, ar fi implinit 66 de ani, un tanar a batut la usa apartamentului si i-a inmanat un plic care continea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Cand am vazut despre ce este vorba, i-am multumit tanarului si i-am spus ca sotul meu a decedat in urma cu trei ani. Tanarul nu a mai avut ce sa spuna, doar mi-a zambit si a plecat", a declarat femeia.

"Va sunt recunoscatoare pentru increderea pe care mi-ati acordat-o si va asigur ca alegerea dumneavoastra a contribuit la incercarea noastra permanenta de a va apara si sustine dorinta de a avea o viata mai buna", scrie in felicitarea semnata de Monica Iacob-Ridzi.

Pe de alta parte, sotia barbatului mort este contrariata si nu isi explica de unde are deputatul Monica Iacob-Ridzi datele sotului sau, in conditiile in care acesta nu a fost membru al PDL sau al altui partid politic.

"Nu stiu de unde au avut datele sotului meu. I-am mai spus acelui tanar ca poate asa cum primeste felicitari, asa si voteaza pentru Monica Iacob-Ridzi si PDL", a afirmat femeia.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul Monica Iacob-Ridzi nu a putut fi contactat pentru a-si prezenta punctul de vedere.

Sursa: Jurnalul National

Studiu: Utilizatorii de Internet Explorer au un IQ mai mic decat cei care folosesc alte browsere... VIDEO! Vezi cea mai dulce casa din lume, numai din miere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x