Antena Căutare

Neatza: Fiul lui Razvan, in varsta de patru ani, amenintat cu executarea silita!

Tudor, fiul lui Razvan Simion, in varsta de patru ani, a fost amenintat cu executarea silita pentru neplata unor restante... neexistente!

Da, exact, ati citit bine! Din ciclul "Inselatorii model 2013", matinalul Razvan a prezentat, astazi, actul oficial prin care fiul sau este amenintat cu executarea silita, pentru neplata unor restante care, in realitate, nu exista.

Pe scurt, bunicii copilului au trimis un talon dintr-o revista, pentru o tombola, iar peste un timp au primit un raspuns frumos si placut, la prima vedere: au castigat un rucsac!

Au fost rugati sa ofere o adresa de expediere a premiului, insa au primit acasa o instiintare amenintatoare in care se spune ca se vor lua masuri juridice impotriva "domnului Tudor" (fiul lui Razvan), daca nu plateste restanta respectiva, contravaloarea unor produse care n-au fost comandate niciodata, dar si unor pachete de fise de la o anumita editura.

Vezi imaginile cu prezentarea amuzanta a lui Razvan a unei situatii familiale inedite. Dar parca e si o situatie familiara, nu-i asa?

Carnatii romanesti merg bine cu ceaiul englezesc: Povestea unui business unic in Marea Britanie... FENOMEN astronomic spectaculos! O cometa va trece foarte aproape de Pamant. Cand va fi vizibila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x