Antena Căutare

Nou record pe cerul romanesc: 16 parasutisti s-au prins in cadere libera

16 parasutisti profesionisti au realizat un record pentru Romania: s-au prins in cadere libera, in forma de stea. Curajosii si-au batut propriul record, de anul trecut. Atunci, au reusit sa se prinda in stea doar 15. Demonstratia lor a avul loc la festivalul de parasutism organizat in acest weekend, langa Bucuresti.

Unul cate unul, parasutistii au reusit sa-si ajunga coechipierii din urma si sa realizeze steaua record pentru cerul din Romania. A fost o performanta pentru care s-au antrenant saptamani intregi. Asta a insemnat zeci de salturi de la 4000 de metri altitudine.

Recordul precedent, o prindere de 15, a fost stabilit anul trecut de membri aceluiasi club de parasutism. Singurul dusman al sportivilor a fost vantul, pe care au reusit sa il invinga si sa isi vada visul implinit.

90 de parasutisti licentiati din intreaga lume au realizat peste 1250 de salturi la festivalul din acest weekend. In plus, peste 80 de amatori au incercat pentru prima data senzatia saltului in gol alaturi de un instructor calificat. Sezonul de parasutism continua in fiecare weekend, pana la sfarsitul lunii noiembrie, atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori.

Defectiune tehnica: Presedintele Croatiei, blocat in lift aproape jumatate de ora... Italia: Evadare de la circ cu sfarsit dramatic pentru o girafa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x