Antena Căutare

Nuntă de poveste, după modelul Harry Potter, la Hogwarts. Baghete magice, poțiuni și buchete de hârtie realizate din 20 de romane

Magia din romanelor Harry Potter a fost transpuă în viața reală, în cea mai fericită zi din viața unui cuplu. Lewis Byrom și Cassie, doi fani înfocați ai magicianului, și-au transformat nunta într-un eveniment desprins din paginile romanelor scrise de J.K. Rowling.

Magia "Harry Potter" a fost transpuă în viața reală, în cea mai fericită zi din viața unui cuplu. Lewis Byrom și Cassie, fani înfocați ai vrăjitorului, și-au transformat nunta într-un eveniment desprins din paginile romanelor scrise de J.K. Rowling.

Pasiunile ajung să creeze dependenţă, iar acest eveniment fericit din viața celor doi o demonstrează cel mai bine. Nu știm dacă există fani mai dedicați decât ei, dar cu siguranță ar ocupa locurile fruntașe în clasament.

Decizia de a-și organiza nunta în spiritul magic Harry Potter nu poate decăt să ne ducă pe noi, muritorii de rând, cu gândul la faptul că întreaga poveste a ajuns să fie asimilată de acest cuplu ca parte integrată din viața lor. Și, de aici, totul a decurs natural, se pare.

Evenimentul a fost planificat minutios și s-a întins pe o perioadă mai lungă de un an, reproducând până și cele mai mici detalii, iar rezultatul a fost deosebit, diferit de tot ce ai văzut până acum.

Cuplul a folosit eBay-ul şi magazinele de antichităţi pentru a se asigura că fiecare detaliu a fost fidel cărţilor. Fiecare dintre cei 130 de invitaţi a primit câte o baghetă ,,magică”, iar domnişoarele de onoare au primit buchete de hârtie realizate din 20 de romane tăiate.

De la nuntă nu au lipsit nici poțiunile, bomboanele bizare sau baghetele magice.

Inelele au fost prezentate pe o copie a cărţii "Half Blood Prince" şi au fost ambele inscripţionate cu ,,Întotdeauna", drept omagiu adus profesorului Severus Snape. Ba, mai mult, şi-au imprimat feţele pe afişele de urmărire a Ministerului Magiei.

Nunta a avut loc la Hotelul Midland din Manchester. Localul s-a transformat, ca prin minune, în faimoasa școală de vrăjitorie - Hogwarts.

Anul trecut, Lewis și Cassie s-au logodit pe Aleea Diagon din parcul de distracții „Harry Potter World” din Orlando, Florida.

„De fiecare dată când te cațeri pe aceste stânci ai impresia că te atingi cu trupul de moarte”! Și totuși, acești copii ... Alege un desen! Testul care îți spune care este punctul forte al caracterului tău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x