Antena Căutare

O batrana de 80 de ani vrea sa stranga 80.000 de prieteni pe Twitter

O batrana de 80 de ani din Statele Unite isi doreste ca inainte sa moara sa aiba 80.000 de prieteni pe Twitter, informeaza Huffington Post.

Josephine Lamberti isi spune J-Dimps pe internet si a inceput vanatoare de prieteni pe Twitter de acum un an. Pe pagina ei de profil a mentionat ca isi doreste 80.000 sau, in cel mai fericit caz, un milion de prieteni inainte sa moara.

Femeia a fost ajutata chiar de catre Rihanna sa stranga multi prieteni deoarece cantareata a mentionat-o intr-o postare pe batrana si i-a indemnat pe fanii ei sa o urmareasca pe Twitter. Josephine Lamberti este aproape de atingerea telului ei pentru ca are deja 76.327 de prieteni.

Bunica de 80 de ani a invatat sa foloseasca internetul de la nepotul ei care a invatat-o sa comunice pe Twitter si pe Facebook. Intre timp, J-Dimps si-a facut si un canal pe YouTube.

Foto: YouTube

A primit despagubiri de 2,5 milioane de dolari pentru ca s-a ranit cu un os gasit in pizza... Cel mai gras barbat din lume cantareste 367 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x