Antena Căutare

O chelneriță a rămas mască atunci când a văzut ce i-a lăsat o clientă, în loc de bacșiș. Ce a urmat

O chelneriță a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a descoperit ce a putut să îi lase o clientă, în loc de bacșiș.

colaj foto cu mana unui barbat care ofera bacsis si o chelnerita Galerie
Ce bacșiș i-a oferit o femeie, fără pic de reținere | sursa foto: Profimedia/shutterstock

În multe țări, bacșișul este un mod de-a răsplăti chelnerul pentru servire. Totuși, sunt și situații în care unii dintre clienți fie aleg să nu facă un astfel de gest, fie lasă bacșiș doar din simplă obișnuință.

O chelneriță a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a descoperit ce a putut să îi lase o clientă, pe post de bacșiș. Surprinsă, aceasta a avut o reacție neașteptată. Dezvăluirea ei a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

O chelneriță a rămas mască atunci când a văzut ce i-a lăsat o clientă, în loc de bacșiș. Ce a urmat

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, de meserie chelneriță. Era o zi ca oricare alta și doamna cu pricina se afla la serviciu, încercând să servească toți clienții din restaurantul în care se desfășura o nuntă. La un moment dat, unul dintre invitați a decis să îi ofere ceva cu totul și cu totul neașteptat, pe post de bacșiș.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

„Azi, fratele partenerului meu s-a căsătorit și a avut loc o ceremonie urmată de o cină la un restaurant italian. Erau în total 16 persoane, plus un bebeluș care plângea. Unul dintre invitați a adus o prăjitură făcută în casă și a rugat pe cei de la restaurant să o țină la bucătărie, până eram pregătiți s-o servim. Ne-am simțit foarte bine și, deși eram foarte gălăgioși, chelnerița de la masă noastră a încercat să fie foarte drăguță cu noi și am apreciat cât de bine ne-a servit cu tot ceea ce am dorit. Partenerul meu i-a lăsat 20 de dolari bacșiș, dar eu am decis să îi mulțumesc altfel. I-am dat o pungă cu iarbă și am întrebat-o dacă fumează. Mi-a zis că da, așa că i-am dat. Aceasta a părut încântată”, a dezvăluit una dintre invitatele de la nuntă, pe Reddit, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: O chelneriță a servit un cântăreț celebru, dar când s-a uitat la bacșiș nu i-a venit să creadă. Ce sumă a putut să îi lase vedeta

Ulterior, persoana care a oferit bacșișul neobișnuit a realizat că a încurcat pungile din buzunar și că i-a oferit chelneriței, de fapt, un medicament folosit împotriva arsurilor.

Nu se știe care a fost urmarea, dar femeia a publicat povestea pe internet, spunând că îi pare rău pentru cele întâmplate. Nu puțini au fost cei care i-au criticat gestul.

Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au deven... Un mire a dezvăluit ce lucru complet neașteptat a decis să facă mama lui, chiar în timpul nunții. Mulți au criticat-o pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x