Antena Căutare

O femeie a vrut să facă duș, dar a observat ceva straniu în gaura de scurgere! Când a ridicat capacul s-a speriat. Ce a găsit

O femeie a vrut să facă duș și, chiar în timp ce se afla în baie, aceasta a auzit un sunet straniu venind dinspre gaura de scurgere. Când a privit mai atent, aceasta a avut parte de o sperietură de zile mari.

picio9are de femeie in cada, in baie Galerie
Femeia a trăit o spaimă de zile mari atunci când a descoperit ce se afla în gaura de scurgere | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie din Brisbane (Australia) și întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Australianca a încercat să facă duș, dar a auzit un sunet straniu venind dinspre gaura de scurgere aflată în mijlocul băii. Când a observat că apa nu se mai duce la canal așa cum ar trebui și că sunt semne clare că este un dop sau un obiect străin ce înfundă scurgerea, femeia și-a chemat soțul, dar ceea ce a urmat e greu de imaginat.

O femeie a auzit un sunet bizar venind din gaura de scurgere a băii, dar ceea ce a descoperit a speriat-o din plin

Australianca a observat că apa nu se duce în scurgere și a presupus că este vorba despre un dop format din reziduuri sau despre un ghemotoc de păr și, fără să mai stea pe gânduri, și-a chemat soțul. Când au deschis capacul de la scurgerea din baie, cei doi au tras o spaimă de zile mari.

Citește și: O bătrână a vrut să meargă la baie, dar când a ridicat capacul vasului de toaletă a încremenit. Peste ce a dat

Înăuntru au găsit un șarpe ce stătea încolăcit, acesta fiind și motivul pentru care baia s-a inundat atât de ușor după un simplu duș. Speriată, soția a pus mâna pe telefon și a sunat la autorități, cerând ajutor și explicând faptul că are nevoie de intervenția unor specialiști.

Acesta a fost momentul în care la casa familiei respective s-a deplasat Bryce Lockett, un bărbat în vârstă de 25 de ani, specializat în prinsul reptilelor. Ajuns la fața locului, acesta a analizat atent scurgerea din baie și a descoperit un piton lung de aproximativ doi metri! După ce și-a pus mănușile de protecție, omul a apucat șarpele cu multă atenție și l-a scos afară din locuință, cu scopul de a-l elibera ulterior în natură, arată cei de la dailymail.co.uk.

Citește și: O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în aragaz

Bryce Lockett susține că primește numeroase astfel de apeluri în fiecare lună, motiv pentru care aceste situații nu i se mai par deloc ieșite din comun. Potrivit acestuia, cel mai probabil șarpele a pătruns în casă în căutare de un adăpost ceva mai cald. Mai mult decât atât, în New South Wales și în Queensland, aceste întâmplări sunt la ordinea zilei, mai ales atunci când sunt ploi sau un nivel radicat de umezeală.

Femeia care a rămas fără prieteni din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei. Câți ani îi despart pe cei doi... Un bărbat a cumpărat o imagine la preț mic, dar apoi a ieșit la iveală „secretul”! Când a aflat despre ce e vorba, omul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x