Antena Căutare

O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spus soacra

O femeie a povestit în mediul online de ce soacra și soțul ei s-au supărat după ce aceasta a editat o fotografie pentru a-o elimina pe mama bărbatului din ea. Iată ce a avut de spus soacra femeii.

O soacră și fiul ei care se ceartă cu soția. Galerie
O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. | Shutterstock.com

Faptul că soacrele și nurorile nu se prea înțeleg nu mai este un secret pentru nimeni, însă o femeie care a simțit că ajuns la capătul puterilor a răbufnit în mediul online după cea mai recentă întâmplare de care a avut parte.

Femeia a vrut să împărtășească cu internauții momentele tensionate de care are parte alături de soacra ei, iar cazul de față a fost unul dintre cele mai relevante exemple pe care le-a avut în acest sens.

Citește și: A refuzat să poarte rochia de mireasă pe care sora ei i-a făcut-o, iar familia a rupt legătura cu ea. De ce nu a vrut să o îmbrace

Iată ce s-a întâmplat după ce femeia a postat pe Instagram o poză în care era și soacra ei, dar care a fost eliminată într-un program de editare.

De ce și-a eliminat soacra din poză

Supărată de faptul că nu a primit înțelegere nici din partea soțului ei, nici din partea soacrei, femeia s-a gândit să ceară ajutorul și sfaturile internauților de pe platforma unde a povestit totul.

„Când eu și actualul meu soț ne-am căsătorit, soacra mea a fost invitată la nuntă, desigur, dar am avut un sentiment ciudat pentru că ea a continuat să încerce să-mi aleagă o rochie de mireasă, chiar dacă eu i-am spus că mi-am ales una deja.” a spus inițial femeia.

„Am ignorat-o pentru că eram entuziasmată și tot așa, dar ea, de asemenea, a încercat să-și determine fiul să aleagă un tort mare și elegantă. El i-a spus că nu, deoarece noi am planificat deja toate aranjamentele - muzică, decorațiuni, îmbrăcăminte” a continuat aceasta.

Totuși, tendința soacrei de a se băga în viața fiului și a nurorii sale nu s-a oprit aici.

La nuntă, „când era timpul de fotografii, aveam de gând să fac o poză cu soțul meu. Am stat în fața camerei, țin să precizez faptul că nu aveam fotografii anterioare „oficiale” în afară de un sărut, dar soacra mea a intrat în fotografie.

I-am spus politicos să iasă puțin pentru ca eu și soțul meu să putem face fotografii mai întâi cu aparatul profesional, iar ea nu a ascultat și nu s-a mișcat absolut deloc, soțul meu nu a spus nimic.” a spus femeia dezamăgită.

Citește și: O femeie a descoperit că soțul avea o aventură cu mama ei, adică soacra lui! Ceea ce a urmat întrece orice imaginație

Astfel, pentru că nu a avut nicio poză cu ea și soțul ei de la nuntă, femeia s-a decis să apeleze la un program de editat poze pentru a o elimina pe soacra ei din cadru, iar soțul a fost extrem de nervos din această cauză.

„Am luat una dintre fotografiile noastre și am editat-o, pentru că nu am avut șansa să fac o fotografie cu el singur. Am postat imaginea pe Instagram și soacra mea mi-a trimis un mesaj.

Ea a spus că sunt lipsită de respect și că familia este pe primul loc înainte tuturor, dar i-am spus că a fost nunta mea și că am vrut o fotografie cu el singură. Ea nu a permis asta. Soțul meu este supărat pe mine pentru că mă comport în acest fel, spunând că sunt dramatică.” a mai spus aceasta simțindu-se total neînțeleasă și neîndreptățită.

Internauții au încercat să îi explice că nu este atât de grav ce a făcut și că o înțeleg, dar că ar fi putut să vorbească frumos cu ea în ziua nunții pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Citește și: O mireasă a comandat tortul pentru nunta visurilor, dar ce a primit a fost un adevărat coșmar. Ce a făcut femeia cu prăjitura

Femeia a crezut că are grețuri pentru că este însărcinată, dar a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Ce boa... O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x