Antena Căutare

Orlando Zaharia a pregătit cel mai îndrăzneț preparat de până acum! Ce combinație neobișnuită de ingrediente a folosit

În ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia i-a surprins pe toți atunci când a reușit să pregătească o rețetă îndrăzneață, folosind o combinație neobișnuită de ingrediente.

colaj foto cu orlando zaharia si echipa sa la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Orlando Zaharia a câștigat al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Cel de-al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 a adus o adevărată provocare pentru cei trei jurați. Fiecare a primit o combinație îndrăzneață de ingrediente și misiunea de-a pregăti un preparat cu totul și cu totul special.

Fiindcă el a câștigat proba de îndemânare, Chef Richard a decis ce ingrediente primește fiecare echipă. Pentru echipa lui roz a ales popcorn, făină de cocos și albuș de ouă. Lui Alexandru Sautner i-a dat gheare de găină, wasabi, dropsuri și edamame, iar lui Orlando Zaharia i-a dat inimi și pipote, tapioca, sos de pește, cerneală de sepie și fasole.

Orlando Zaharia a pregătit cel mai îndrăzneț preparat de până acum! Ce combinație neobișnuită de ingrediente a folosit, în al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13

Deși inițial l-a dezarmat combinația neobișnuită de ingrediente, Orlando Zaharia nu s-a lăsat bătut, ci a mizat pe capacitatea echipei sale de-a obține farfurii gustoase și aspectuoase, indiferent de situație.

Citește și: Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a câștigat. Cum s-au distrat concurenții în culise

A avut încredere în echipa sa și a pariat pe talentul culinar al fiecărui concurent, iar asta i-a adus o victorie detașată.

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au avut numai de câștigat atât la probele pe echipe, cât și la probele individuale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Iluzie optică virală! Crezi că poți găsi șarpele din imagine? Unde se ascunde reptila, de fapt... Au decedat cei mai în vârstă gemeni siamezi din lume. Au trăit până la 62 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x