Antena Căutare

Planeta a înnebunit atunci când o tânără a publicat o poză cu iubitul său! „Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

O tânără a vrut să arate celor de pe Twitter ce selfie frumos și drăguț i-a trimis iubitul, doar că planeta a rămas în stare de șoc!

Lourdes Zavaleta a publicat pe pagina sa de Twitter o fotografie în care își arată iubitul.

„Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos mi-a trimis”, a zis tânăra, neștiind că partenerul ei va ajunge celebru în toată lumea.

Ce i-a frapat pe toți? Asemănarea izbitoare cu regretatul artist Michael Jackson! Așa cum era de așteptat, fotografia a devenit imediat virală în toată lumea și Lourdes a primit mii de mesaje, care mai de care mai creative, dar aproape toate cu referire la versurile lui Michael Jackson.

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

La final, Lourdes a recunoscut că nu e iubitul ei, dar a folosit poza ca să facă senzație. Și totuși, sosia lui Michael există!

E uimitor cum uneori un simplu gest te poate face cunoscut în toată lumea!

Cum arată bărbatul care timp de un an a mâncat doar cartofi! A slăbit 50 de kilograme și s-a transformat total!... Câștigă bani cu nemiluita luna aceasta! Care sunt cele mai norocoase zodii în octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x