Antena Căutare

Prietenie canina: Un coker spaniel isi protejeaza stapanul de eventuale incidente in trafic

Tommy afiseaza o stare de evidenta stare de neliniste atunci cand merge in masina stapanului sau

Povestile despre prietenia om-caine sunt multe si lacrimogene, iar cocker-ul spaniel Tommy nu face exceptie de la aceasta regula. Patrupedul este atat de apropiat de stapanul sau, Adam Douglas, incat nici atunci cand se afla pe scaunul din dreapta nu-i da pace. Cei care au urmarit postarea pe internet inainteaza mai multe variante de interpretare a comportamentului animalului de companie. Unii mai putini sensibili sustin ca Tommy are aceasta iesire din cauza fricii care-l cuprinde atunci cand calatoreste in masina stapanului sau, iar lipsa centurii de siguranta il face sa aiba o stare de anxietate iesita din comun. Marii iubitori ai celui mai bun prieten al omului au o parere total diferita. Ei spun ca in fond catelul este doar ingrijorat de superficialitatea in trafic stapanului, iar gesturile sale sunt doar o urmare fireasca a nelinistii patrupedului atunci cand observa ca Adam incearca sa sa-l filmeze in timp ce conduce.

Din fericire pentru proprietarul catelusului, evenimentul se produce undeva in Statele Unite ale Americi si nu pe melagurile mioritice, acolo unde un asemenea gest l-ar costa scump pe Adam.

Un restaurant din Moscova are angajati doar frati gemeni... Justin Bieber: Mustacioara lui, pana corbului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x