Antena Căutare

S-au logodit de la prima întâlnire. Ce a aflat bărbatul la scurt timp după

Un bărbat și-a căutat dragostea pe internet. A crezut că a găsit-o și s-a lăsat cu totul purtat de val, însă ce a urmat nu a fost tocmai pe placul lui.

colaj Sebi în platoul Acces Direct
Sebi a fot logodit doar trei zile | Youtube

Un bărbat de 50 de ani s-a logodit cu o tânără de 20 de ani chiar de la prima întâlnire. Cei doi s-au cunoscut pe internet și au decis foarte rapid să ducă relația la un alt nivel.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai divorțează. Anunțul pe care l-a făcut artista în urmă cu scurt timp: „O să vă fac o mare surpriză”

S-au logodit de la prima întâlnire. Ce a aflat bărbatul la scurt timp după

Sebi are 50 de ani și a trecut printr-o situație dificilă după ce a cunoscut o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el.

Citește și: Un nou tip de înșelăciune: romance fraud. Cum își atrag victimele în relații romantice online. Avertismentele Poliției Române

Bărbatul a încercat să-și găsească dragostea pe diverse platfome, conform relatărilor din cadrul emisiunii Acces Direct. În cele din urmă a crezut că și-a găsit-o, văzându-se alături de o tânără de 20 de ani pentru întreaga viață.

Citește și: Alex Militaru reacționează după ce Carmen Grebenișan a spus că au divorțat. Ce spune tânărul

Cei doi s-au logodit încă de la prima întâlnire, Sebi investind o mică avere în inelul pentru iubita sa. Acesta a plătit 1.000 de euro pentru bijuterie.

„Eu i-am dat mesaj că am găsit-o pe un site, apoi ne-am văzut seara. M-a întrebat dacă vreau să o iau de soție. M-a cerut la soț de la prima întâlnire, iar a doua zi ne-am văzut în centru.

Am mers la un magazin de bijuterii și i-am cumpărat inel de logodna, am dat 1.000 de euro pe el. A văzut că aveam bani pe card, s-a uitat la sold”, a relatat acesta în platoul Acces Direct.

Citește și: Cine este Rebecca Donaldson, iubita pilotului de Formula 1™ Carlos Sainz. Modelul a avut relații apropiate cu familia Kardashian

Pe lângă inel, la trei zile după prima întâlnire, Sebi i-a dat tinerei și 6.000 de euro, bani pe care tânăra i-a pretins pentru a divorța de un presupus soț.

Bărbatul a mers chiar și la bunica tinerei acasă pentru a o cere în căsătorie. Aceasta, după ce a primit banii, s-a făcut nevăzută, blocându-l pe toate platformele.

Citește și: „Dulce răzbunare” Nu a primit cadou de Valentine’s Day și s-a răzbunat pe iubit. Imaginile au devenit virale

„A zis că are nevoie de 6.000 de euro pentru partaj să divorțeze de soțul ei. După ce i-am trimis 6.000 de euro, nu mai răspundea la telefon, nu nimic. M-a blocat complet. I-am trimis doar un mesaj în care i-am spus să-mi dea banii înapoi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A zis că nu are cine ce să-i facă. Am reclamat-o la poliție, iar în doi ani am primit o scrisoare că dosarul e în proces”, a povestit Sebi la Acces Direct.

Citește și: O femeie din Craiova este acuzată de înșelăciune după ce s-a dat drept bărbat timp de șapte ani. A cerut și obținut 242.000 lei

Sebi nu este la prima dezamăgire în dragoste. Primul său mariaj a eșuat, iar de atunci bărbatul a încercat să mai dea o șansă iubirii.

Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete gl... Cuplul inedit care atrage toate privirile. Ea are 177,8 cm, el 91,44 cm. Ce spun despre diferența de înălțime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x