Antena Căutare

Gelozia i-a luat mințile! Și-a spionat și urmărit iubita, iar descoperirea pe care a făcut-o l-a lăsat cu gura căscată

Un bărbat gelos și-a spionat iubita prin intermediul unui dispozitiv instalat în portbagajul mașinii ei. Observând că femeia, care i-a spus că merge la cumpărături, a urmat un alt drum decât cel așteptat, a decis să o urmărească. Ce a descoperit l-a lăsat cu gura căscată.

Un bărbat gelos și-a spionat iubita prin intermediul unui dispozitiv instalat în portbagajul mașinii ei, dar și cu ajutorul unei aplicații mobile. Observând că femeia, care i-a spus că merge la cumpărături, a urmat un alt drum decât cel așteptat, a decis să o urmărească. Ce a descoperit l-a lăsat cu gura căscată.

Bărbatul, David Jones, director de construcții în vârstă de 37 de ani, a găsit-o pe partenera lui, Stacey Buckley, într-o cafenea. Aceasta se ținea de mână cu fosta iubită a surorii ei și râdea cu aceasta.

Buckley a spus că ea și Jones nu mai erau într-o relația la acel moment, deși urmau să meargă împreună într-o vacanță programată în Corfu. Bărbatul, însă, a spus că el nu a fost anunțat de femeie că nu mai formau un cuplu la acel moment.

Jones mai susține că bărbatul a agresat-o în locuința ei, luând-o de gât și izbind-o de o ușă, întrebând-o unde a fost. Bărbatul neagă agresiunea.

Buckley a aflat despre dispozitivul pe care bărbatul i-l instalase în mașină după ce acesta s-a lăudat cu el. Aceasta după ce bărbatul a tot apărut în mod inexplicabil în locurile unde era ea, spunându-I că o va găsi oriunde s-ar afla.

Jones a spus că a folosit și o aplicație mobilă, în afară de dispozitivul de urmărire din mașina ei. El a argumentat că nu voia să piardă relația cu Buckley și că voia să își confirme suspiciunea că aceasta avea o aventură.

David Jones, din orașul englez Rochdale, a fost găsit vinovat de hărțuire și de agresiune. Sentința va fi pronunțată în această lună și este așteptat ca bărbatului să îi fie interzis să o mai contacteze pe Buckley, prin emiterea unui ordin de restricție.

Relația celor doi s-a stricat anul trecut, iar Buckley a început ulterior să se întâlnească cu o fostă parteneră a surorii ei.

 A mers la mall îmbrăcată așa și a fost dată afară! Tânăra de 19 ani e șocată: ”Nu-mi vine să cred! Sunt pur și simplu d... Scârbos! Ce își pun femeile pe păr, ca să arate bine! Tot mai multe tinere încearcă trucul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x