Antena Căutare

Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest și ce spune despre o o eventuală relație

Sophie Tanner are 45 de ani și este căsătorită cu ea însăși de 6 ani. Femeia a recurs la gestul de a-și oficializa dragostea de sine, după ce a avut parte de relații care au făcut-o să sufere.

Colaj cu Sophie Tanner, purtând rochie de mireasă
O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu ea însăși, însă nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener | Instagram

O femeie din Marea Britanie a decis să se mărite cu ea însăși, așa că, în 2015, a organizat o ceremonie la care și-a invitat familia și prietenii. Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși lângă Biserica Unitariană, purtând rochia albă de mireasă. La 6 ani după acel eveniment, Sophie Tanner a acordat un interviu prin care a descris modul în care i s-a schimbat viața, potrivit Daily Mail.

La 6 ani după ce s-a căsătorit cu ea însăși, Sophie Tanner spune că viața ei s-a îmbunătățit considerabil, pentru că a învățat să se prețuiască. Mai mult de atât, în ultimii ani din viață i s-a îmbunătățit și relația pe care o are cu familia și prietenii.

Sophie s-a căsătorit cu ea însăși la biserica Unitariană din Brighton, la 5 ani după ce și-a încheiat o relație serioasă cu un bărbat care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene ale ei. După 5 ani de singurăate, femeia a decis să marcheze printr-o ceremonie faptul că învață să se iubească pe ea însăși.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. Motivul din spatele deciziei neobișnuite i-a uimit pe toți

Sophie a recurs la gestul de a se căsători cu ea însăși, după ce a realizat că în toate relațiile pe care le-a avut s-a concentrat pe binele partenerului, neglijându-se pe ea.

Ce spune Sophie Tanner despre posibilitatea de a avea o relație

Nunta a reprezentat pentru ea un simbol al dragostei de sine și consideră că de atunci relațiile cu cei din jur s-au îmbunătățit. Totuși, femeia nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener.

„Sunt o mare susținătoare a iubirii de sine, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva iubirii romantice. Cele două nu se exclud reciproc ”, a spus Sophie. „Dar cred că a avea o relație bună cu tine însuți îți avantajează relațiile romantice”, a completat Sophie.

Britanica spune că ar fi deschisă unei relații, admirând persoanele care fac parte din cupluri și care sunt fericite. Totuși, Sophie nu vede un obiectiv din a intra într-o relație cu cineva:

„Am un respect imens pentru legătura profundă de dragoste pe care doi oameni o pot crea împreună, este foarte specială și merită respect. Admir cu adevărat cuplurile care fac relația să funcționeze. Așadar, da, sunt total deschisă în a avea un partener, dar nu văd asta neapărat ca fiind singura cale către o viață fericită și împlinită”, a precizat Sophie.

Femeia a mărturisit că ultima ei relație, care s-a finalizat după ce e realizat că fusese înșelată cu o prietenă apropiată care îi spunea că e paranoică, în momentul în care își exprima suspiciunile.

„Am fost întotdeauna o persoană optimistă și, de obicei, îmi revin după perioade grele destul de repede, dar după ce am fost înșelată mi-a luat ceva timp să mă recuperez. În acest timp, ideea căsătoriei cu mine mi-a venit din senin ”, și-a amintit ea.

Întrucât nu există cerințe legale pentru o căsătorie de sine, Sophie a decis să organizeze evenimentul ca spectacol la Brighton Fringe Festival 2015, ceea ce i-a permis să organizeze ceremonia pe o scenă în aer liber pe treptele Bisericii Unitariste.Astfel, și-a cumpărat o rochie și 15 prietene i-au fost domnișoare de onoare la nunta cu ea însăși.

A uitat ușa de la intrare deschisă și nu i-a venit să creadă ce a găsit în mașina de spălat: ”Părea foarte relaxată”... Povestea incredibilă a unui câine polițist erou. Înjunghiat de 5 ori, patrupedul și-a continuat misiunea și a prins infr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x